Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Sfeer en warmte in Andelst met onze kachels en haarden

  Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Andelst? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Wij zijn nummer 1 in de verkoop en installatie van haarden en kachels. Als familiebedrijf beschikken wij over meer dan 30 jaar aan ervaring. In onze geheel vernieuwde showroom bieden wij met trots onze producten aan. Ook voor een reparatie of het onderhouden van uw kachel of haard kunt u bij ons terecht. Neem dan ook gerust contact met ons op, zodat wij snel een expert naar u in Andelst kunnen sturen voor uw opdracht.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Haarden en Kachels Andelst

  Ons aanbod haarden en kachels

  Bij Kachelhuis Elst kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan haarden en kachels. Zo vindt u bij ons onder andere uw nieuwe:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

  Bent u er al uit wat voor soort haard of kachel u wenst? Of bent u nog in dubio? Onze adviseur kijkt dan graag samen met u naar de beste optie voor uw woning in Andelst. Kies voor een houtkachel of open haard als u het liefst geniet van een knisperend vuur met vrienden en familie. Of maak, indien u uw woning snel verwarmd wilt hebben, de keuze voor een gaskachel of gashaard. Wilt u liever een duurzame haard? Dan is een pelletkachel zeer geschikt. Wenst u meer informatie over onze haarden en kachels en haar functies, dan kunt u gerust contact opnemen met onze adviseur. Hij/zij staat dan graag voor u klaar met een goed advies omtrent de beste kachel of haard voor u.

  Een tuinhaard: genieten tot de late uren

  Zit u graag met vrienden of familie tot in de late uren buiten? En wilt u hier optimaal van genieten? Maak dan de keuze voor een tuinhaard. Onze tuinhaard brengt niet alleen veel sfeer, maar verwarmt uw tuin ook langdurig. Bij Kachelhuis Elst kunt u terecht voor een gedegen advies omtrent de beste tuinhaard voor uw situatie in Andelst.

  Neem een kijkje in onze showroom

  Onze showroom in Elst is gloednieuw. U kunt naar hartenlust inspiratie opdoen bij onze 270 meter aan haarden en kachels. Wij leveren 15 verschillende A-merken, wat maakt dat de kachel of haard voor uw woning altijd in ons assortiment te vinden is. Bekijk eens onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels en laat onze expert u adviseren omtrent de beste kachel of haard voor u. Let op, onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak.

  Kachels en Haarden Andelst

  Neem contact op voor uw kachel of haard in Andelst

  Bent u geïnteresseerd in onze haarden en kachels en wilt u een exemplaar in uw woning of pand laten installeren? Neem dan contact op voor een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom of voor meer informatie middels 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Dan komen wij spoedig bij u langs in Andelst voor de installatie van uw kachel of haard!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst