Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

De sfeervolle kachels en haarden van Kachelhuis Elst

Op zoek naar warmte en sfeer met een fraaie kachel of haard? Zowel voor binnen als voor buiten vindt u prachtige exemplaren. Hoort u het knetteren van een vuurtje al op de achtergrond? Of wilt u genieten van late avonden in de tuin met familie of vrienden? In Angeren kunt u de kachel of haard naar wens vinden bij Kachelhuis Elst. Niet ver van u vandaan vindt u onze showroom met ons grote assortiment luxe pelletkachels, houtkachels en gaskachels. Ook vindt u bij ons elegante tuinhaarden waarmee u tot ver in het naseizoen lekker buiten kunt zitten. En hoe mooi is het dat u ook kunt barbecueën op sommige modellen? Laat ons weten wat de beste kachel of -haard voor u is en we helpen u graag verder. Bel ons op: 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Angeren

Luxe assortiment kachels en haarden

Ook in Angeren kan Kachelhuis Elst u voorzien van uw ideale kachel of haard. Naar gelang uw behoeften kunnen wij u voorzien van een duurzame pelletkachel, praktische en moderne gashaard of een elegante open haard. Ook een klassieke of moderne houtkachel misstaat in geen enkele woonkamer: simpel te onderhouden en een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Voor uw terras of achtertuin kunnen wij u tevens de haard leveren die stijlvol past bij de rest van de tuin. Nodig snel uw familie en vriendin uit want late avondjes rondom het vuur zijn nu geen probleem meer. Wilt u bovendien het maximale halen uit uw tuinhaard? Neem dan een buitenhaard die geschikt is om mee te barbecueën.

De showroom van Kachelhuis Elst

Natuurlijk wilt u een kachel of haard in Angeren waar u nog jarenlang achterstaat. Het is een investering waar onze adviseur u graag mee helpt. Naast jarenlange ervaring en deskundig advies, laten we u graag proeven wat Kachelhuis Elst u te bieden heeft. Niet ver van Angeren treft u onze showroom waar u meer dan 15 verschillende A-merken treft. Hiervan zijn er circa 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels. Uw perfecte kachel zit hier gegarandeerd tussen. Heeft u de kachel gevonden voor uw woning in Angeren? Onze professionele installateur zorgt dat u binnen no-time kunt genieten van uw pelletkachel, houtkachel, gashaard of tuinhaard.

Kachels Angeren

Benader ons voor een afspraak

Heeft u al kunnen kiezen uit alle mogelijkheden? Neem contact met ons op om uw wensen voor te leggen. Wij zorgen dan dat de kachel of haard perfect aansluit op uw behoeften. Maak snel een afspraak en kom langs in de showroom. Bel ons op: 0481-745294. Voor uw (aan)vragen kunt u ook mailen naar info@kachelhuiselst.nl. Voor uw luxe kachels en haarden voor uw woning in Angeren staan wij voor u klaar!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst