Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Een sfeervolle kachel in uw huis in Apeldoorn

  Heeft u in Apeldoorn behoefte aan een goede pelletkachel, houtkachel of gaskachel? Maak dan een afspraak met Kachelhuis Elst. Ook als u een gashaard, open haard of tuinhaard wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. U benaderd ons voor een afspraak via 0481-745294. Dan zoeken wij samen met u naar de ideale kachel voor uw woning in Apeldoorn.

  kachelhuis apeldoorn

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Informatie over een pelletkachel in Apeldoorn

  Het aanschaffen van een pelletkachel is een zeer verstandig besluit. Enerzijds biedt een pelletkachel de gezelligheid van een houtkachel. Anderzijds is hij zo eenvoudig te bedienen, dat het comfort van een gashaard wordt verkregen. Bij een pelletkachel kunt u zowel de aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator als de hoeveelheid warme lucht volledig eigenhandig instellen. Hierdoor kunt u de temperatuur probleemloos constant houden.

  Een houtkachel of open haard in Apeldoorn

  Wenst u een warm knisperend houtvuurtje in huis? Dan biedt een houtkachel of een open haard de uitkomst. De kachel en de open haard maken van uw interieur een lekker warm en sfeervol geheel. Bovendien zijn een houtkachel en een open haard uiterst milieuvriendelijk. Hout verspreidt namelijk evenveel CO₂ als het voor zijn groeiproces nodig heeft. Benieuwd? Neem een kijkje tussen onze houtkachels en open haarden.

  Een gebruiksvriendelijke gaskachel of gashaard

  Wenst u optimaal gemak? Kies dan voor een gaskachel of gashaard. Een gaskachel of gashaard verspreidt al na één druk op de knop een aangename warmte in huis. Bovendien is een gaskachel of gashaard in het voor- en naseizoen vaak veel voordeliger in gebruik dan het centrale verwarmingssysteem. Een gaskachel is te verkrijgen in een open of een gesloten systeem. Als u een gashaard wenst, kunt u kiezen uit een inbouw- en vrijstaande haard. Vraag ons naar meer informatie hierover.

  Genieten van een tuinhaard

  Bij ons kunt u ook terecht voor een gezellige tuinhaard. Stelt u zich eens voor. Samen met uw partner, familie of vrienden heerlijk genieten rond de tuinhaard in uw tuin in Apeldoorn. Hoort bij dit genieten ook een lekker hapje wat u betreft? Overweeg dan onze tuinhaard die geschikt is om mee te barbecueën aan te schaffen.

  Welke kachel of haard wenst u in Apeldoorn?

  Weet u al wat u wenst in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen of Wenum-Wiesel? Een pelletkachel, houtkachel of gaskachel? Of heeft u liever een gashaard, open haard of tuinhaard? Maak vanuit Apeldoorn een afspraak met Kachelhuis Elst via 0481-745294, via ons online contactformulier of via e-mailadres info@kachelhuiselst.nl.

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst