Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Welke soort kachel wenst u in Arnhem?

Als u in Arnhem behoefte heeft aan een goede pelletkachel, houtkachel of gaskachel, dan is het verstandig een afspraak te maken met Kachelhuis Elst. Wij zijn specialist in kachels, maar ook voor een gashaard, open haard of tuinhaard, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak met ons via 0481-745294 en beschik straks in Arnhem over die ideale kachel of haard.

Kachelhuis Arnhem

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Een pelletkachel in Arnhem

Steeds meer mensen ontdekken het grote gemak van een pelletkachel. Een pelletkachel biedt namelijk aan de ene kant de warmte en gezelligheid van een houtkachel. Aan de andere kant is hij zeer eenvoudig te bedienen. Net als een gashaard. Tot slot kunt u bij een pelletkachel alles eigenhandig instellen. De aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht. Het constant houden van de temperatuur verloopt daardoor probleemloos.

Wenst u een houtkachel of open haard in Arnhem?

Wilt u straks kunnen genieten van een warm knisperend houtvuurtje? Kies dan voor een houtkachel of een open haard. Deze sfeervolle kachel of open haard maakt van uw interieur één warm geheel. Dat een houtkachel en een open haard uiterst milieuvriendelijk zijn, maakt ze ook erg aantrekkelijk. De hoeveelheid CO₂ die hout vrijgeeft, is even hoog als het nodig heeft voor zijn groeiproces. Maak een afspraak voor meer informatie.

Gemak? Kies voor een gaskachel of gashaard

Een gaskachel of gashaard levert optimaal gebruikersgemak. Slechts met één druk op de knop verspreidt een gaskachel of gashaard al een aangename warmte. Ook is een gaskachel of gashaard vaak veel voordeliger in gebruik dan het centrale verwarmingssysteem. Wenst u een gaskachel? Kies dan tussen een open of een gesloten systeem. Wilt u een gashaard? Kies dan tussen een inbouw- en vrijstaande haard. Kom bij ons langs voor passend advies.

Sfeer in de tuin met een tuinhaard

Bent u al bekend met de tuinhaard? Een tuinhaard maakt het mogelijk tot in de late uurtjes te kunnen genieten in uw tuin in Arnhem. Alleen of samen met uw partner, familie of vrienden bijvoorbeeld. Er is van alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhaard die geschikt is om mee te barbecueën. Maak een afspraak en laat u inspireren.

Behoefte aan een kachel of haard in Arnhem?

Wilt u ook een pelletkachel, houtkachel of gaskachel in Arnhem? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gashaard, open haard of tuinhaard? Maak een afspraak met Kachelhuis Elst door te bellen naar 0481-745294, ons online contactformulier in te vullen of te mailen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij helpen u graag aan uw ideale kachel of haard in Arnhem.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst