Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte? Plaats een kachel of haard in Barneveld

Met een pelletkachel, houtkachel of gaskachel creëert u in één keer meer sfeer en warmte in uw woning in Barneveld. Een gashaard en open haard hebben hetzelfde effect. Een tuinhaard doet dit voor uw tuin. Interesse? Maak een afspraak met Kachelhuis Elst via 0481-745294. Wij zorgen er graag voor dat u straks in Barneveld beschikt over die ideale kachel of haard.

kachelhuis barneveld

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Het beste van twee werelden in Barneveld met een pelletkachel

Met een pelletkachel geniet u van het beste van twee werelden. Zo brengt een pelletkachel enerzijds net zoveel sfeer als een houtkachel. Anderzijds is hij net zo eenvoudig in gebruik als een gashaard. Bij een pelletkachel kunt u geheel eigenhandig de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht instellen. Zo kunt u probleemloos een constante temperatuur creëren. Maak een afspraak voor meer informatie.

Genieten in Barneveld met een houtkachel of open haard

Wilt u optimaal kunnen genieten van een heerlijk knisperend houtvuur? Schaf dan een houtkachel of open haard aan. Een kachel of open haard is een warme en sfeervolle aanvulling op uw interieur. Daarbij is een houtkachel of een open haard ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Immers, hout verspreidt evenveel CO₂ als het nodig heeft voor zijn groeiproces. Wij informeren u graag over deze mooie eigenschappen.

Een gaskachel of gashaard werkt uiterst gemakkelijk

Als u uw huis eenvoudig wilt kunnen verwarmen, dan biedt een gaskachel of gashaard de uitkomst. Na één druk op de knop van de gaskachel of gashaard, is uw woning aangenaam verwarmd. Omdat een gaskachel of gashaard vaak stukken voordeliger is dan een centraal verwarmingssysteem, scheelt het u ook nog energiekosten. Wenst u, in het geval van een gaskachel, een open of een gesloten systeem? En kiest u, als u een gashaard wilt, voor de inbouw- of vrijstaande variant? Wij adviseren en inspireren u graag.

Een tuinhaard is geschikt voor gezellige avondjes buiten

Wij bieden veel meer dan alleen haarden en kachels voor binnen. Zo kunt u via ons ook een tuinhaard aanschaffen. Een tuinhaard maakt het u mogelijk, ook op koudere dagen en tot de late uurtjes, een heerlijke tijd door te brengen in uw tuin in Barneveld. Wij hebben zelfs een tuinhaard waarmee u kunt barbecueën. Wij tonen u graag alle mogelijkheden.

Uw partner voor uw kachel of haard in Barneveld

Heeft u interesse in een pelletkachel, houtkachel, gaskachel in Barneveld, Garderen, Kootwijkerbroek, Terschuur of Voorthuizen? Of wenst u een gashaard, open haard of tuinhaard? Kom naar Kachelhuis Elst. Bel 0481-745294, mail naar info@kachelhuiselst.nl of laat uw bericht vanuit Barneveld achter op ons online contactformulier.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst