Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Sfeer en warmte in Bemmel met onze kachels en haarden

  Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Bemmel? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Ons bedrijf is gespecialiseerd in zowel de verkoop als installatie van kachels en haarden. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring en zijn een echt familiebedrijf. Onze showroom is geheel vernieuwd en hier presenteren wij met trots ons diverse aanbod. Wilt u uw haard of kachel laten onderhouden of wenst u een reparatie? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij sturen dan spoedig een expert naar u toe in Bemmel voor uw reparatie of onderhoudswerk.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Haarden en Kachels Bemmel

  Ons assortiment haarden en kachels

  U heeft bij Kachelhuis Elst de keuze uit een breed assortiment haarden en kachels. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

  Heeft u al een idee welke kachel of haard u wenst of heeft u nog geen enkel idee? Indien u dit wenst, kan onze adviseur samen met u kijken naar de optie die het beste bij uw woning in Bemmel past. Wilt u lekker genieten van een knisperend vuur met familie en vrienden? Maak dan de keuze voor een open haard of houtkachel. Wilt u het liefst zo snel mogelijk een verwarmde woning? Dan is een gaskachel of gashaard zeer geschikt. Wenst u een duurzame haard? Dan is een pelletkachel een goede optie. Indien u meer informatie wenst over onze kachels en haarden en bijbehorende functies, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan dan voor u klaar met een gedegen advies omtrent de beste kachel of haard voor uw pand of woning.

  Geniet tot de late uren met een tuinhaard

  Zit u het liefst buiten tot in de late uren en wilt u hier optimaal van kunnen genieten met uw familie en vrienden? Dan is een tuinhaard zeker ideaal. Een tuinhaard zorgt niet alleen voor een fijne sfeer, maar ook dat u tot in de late uren lekker warm zult blijven. Bij Kachelhuis Elst kunnen wij u adviseren over de beste tuinhaard aangaande uw situatie in Bemmel.

  Bekijk onze ruime showroom

  Wij hebben de beschikking over een gloednieuwe showroom in Elst. Hier kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen, want u vindt hier 270 meter aan haarden en kachels. Wij bieden 15 verschillende A-merken, waardoor de perfecte kachel of haard voor uw woning hier altijd tussen zit. Neem eens een kijkje bij onze 40 vrijstaande en 27 inbouwkachels en laat u voorzien van advies door onze adviseur. Let op, wenst u onze showroom te bezoeken, maak dan vooraf een afspraak.

  Haarden en Kachels Bemmel

  Neem contact op voor uw kachel of haard in Bemmel

  Heeft u interesse in onze kachels en haarden en wenst u ook een prachtig exemplaar voor uw woning of tuin? Neem dan contact op en maak een afspraak om onze showroom te komen bekijken via ons contactformulier of bel voor meer informatie naar 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Zet ons ook in voor de installatie van uw nieuwe kachel of haard in Bemmel!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst