Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Kachels voor sfeer en warmte nabij Berg en Dal

  Sfeervol genieten in huis of buiten in uw tuin? Een kachel kan de gezelligheid en warmte geven waar u naar op zoek bent. Een knetterend vuurtje of juist een hele stille haalt u in huis. Ons assortiment heeft voor elke situatie een oplossing: pelletkachels, houtkachels, gaskachels of buitenhaarden. Ook hebben wij diverse tuinkachels. Bij het kachelhuis in Elst vindt u kwaliteit en persoonlijke service zodat u jarenlang kunt genieten van gemoedelijke, stijlvolle, efficiënte en duurzame kachels. Kriebelt het al langer om een kachel te nemen? Laat u verder inspireren door contact op te nemen met uw kachelspecialist nabij Berg en Dal.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kachels Berg en Dal

  Luxe assortiment kachels en haarden

  Voor uw woning in Berg en Dal kunnen wij de kachel of openhaard leveren die aan al uw wensen voldoet. Wilt u sfeer? Dan is een openhaard of klassieke kachel echt iets voor u. Zoekt u een kachel waarmee u uw woning snel en efficiënt mee verwarmt? Met een gaskachel of pelletkachel kunt u de temperatuur goed regelen. Een pelletkachel is ideaal voor een goed geïsoleerde woning. Ook voor de tuin hebben wij haarden en kachels. Zo is een echte tuinhaard perfect voor wanneer de avonden wat koeler worden of zelfs voor in de winter. Zo kunt u blijven genieten van het buitenleven. Ook leuk om te weten: sommige modellen zijn om geschikt om op te barbecueën. Weet u het al?

  De showroom van Kachelhuis Elst

  Wanneer u een luxe kachel of haard wilt kopen dan vraagt dit even wat tijd. U wilt zeker zijn dat de kachel geschikt is voor bij u thuis in Berg en Dal. Daarom nemen we u graag mee in onze nieuwe showroom in Elst. Hier kunt u proeven van alle luxe binnen en buiten modellen. Ons assortiment bestaat momenteel uit zo’n 15 verschillende A-merken, 40 vrijstaande kachels en 27 inbouwkachels. De sfeer en eigenschappen die u zoekt zit hier gegarandeerd tussen. Kom daarom naar het Kachelhuis in Elst!

  Kachels Berg en Dal

  Neem Contact op met het Kachelhuis Elst

  Wilt u sfeer in de woonkamer of buiten op het terras in Berg en Dal? Bij het Kachelhuis in Elst zit u goed voor kwalitatieve kachels en voor de persoonlijke service die wij u bieden. Laat uw kachel bovendien professioneel installeren. Maak nu een afspraak en kom langs in de showroom in Elst. Bel 0481-745294 of stuur een email naar info@kachelhuiselst.nl. Vertel ons uw wensen over de specifieke kachel die u zoekt of laat u inspireren door een adviseur van Kachelhuis Elst!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst