Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Kies een mooie kachel bij Kachelhuis Elst in Berkelland

Woont u in Berkelland en zoekt u een mooie open haard, gaskachel of tuinhaard van een hoogwaardige kwaliteit? Breng dan een bezoek aan Kachelhuis Elst. Wij zijn de leverancier op het gebied van kachels en haarden.

kachelhuis Berkelland

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Wilt u ook ook een mooie houtkachel pelletkachel of gashaard aanschaffen? Neem dan contact met ons op, om meer te weten te komen over ons aanbod. Voor telefonisch contact kunt u vanuit Berkelland bellen naar 0481-745294.

Geniet van de warmte met een pelletkachel in Berkelland

Kiest u ook voor een pelletkachel? De pelletkachel staat bekend om de gezelligheid die hij uitstraalt en het gemak waarmee hij te bedienen is. Met een pelletkachel kunt u de temperatuur in uw huis uitstekend constant houden. Deze kachel is dus ideaal voor woningen die heel goed geïsoleerd zijn.

Kies voor een houtkachel of open haard in Berkelland

De houtkachel of open haard kan heel veel gezelligheid in huis brengen. Met zijn knapperende haartvuurtje zorgt de houtkachel of open haard in ieder interieur voor een warme sfeer. Tevens is de houtkachel of open haard een zeer milieuvriendelijke keuze. Wanneer het hout verbrand wordt, komt er evenveel CO₂ vrij, als dat bij het groeiproces nodig is.

Gebruiksgemak met een gaskachel of gashaard

In ons ruime aanbod vindt u ook de gaskachel of gashaard. Dit type kachel kan uw woonkamer binnen no-time warm stoken. Daarnaast is de gaskachel of gashaard ook nog heel gemakkelijk in gebruik. Met een simpele druk op de knop wordt uw huis weer behaaglijk, zonder dat u het volledige centrale verwarmingssysteem in werking hoeft te zetten.

Warme avonden in de tuin met een tuinhaard

Wilt u optimaal kunnen genieten van uw tuin in Berkelland? Dan is de tuinhaard misschien wat voor u. Met de tuinhaard verwarmt u uw tuin of terras op eenvoudige wijze. Zo kunt u met uw vrienden en familie nog lang vertoeven in de tuin bij een knapperend vuurtje. In onze collectie vindt u ook een tuinhaard die de mogelijkheid biedt om te barbecueën.

Bel of mail voor een goede kachel vanuit Berkelland

Wilt u in Berkelland ook een mooie haard of kachel bestellen bij Kachelhuis Elst? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0481-745294. Mailen kan naar info@kachelhuiselst.nl. Tevens kunt het online contactformulier op onze website invullen. Wij willen u in Berkelland dan graag helpen met het uitzoeken van uw ideale pelletkachel, houtkachel, gaskachel, gashaard, open haard of tuinhaard.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst