Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  De sfeervolle kachels en haarden van Kachelhuis Elst

  Kies ook voor de behaaglijkheid van een elegante kachel of haard binnen of buiten in Beuningen. U heeft er vast weleens aan gedacht: een knisperend vuurtje op de achtergrond of late avonden in de tuin. Kachelhuis Elst heeft wat u zoekt. Wij leveren u luxe pelletkachels, houtkachels, gaskachels of buitenhaarden. Ook voor in uw tuin in Beuningen hebben wij diverse haarden. Zo kunt u tot ver in het naseizoen, of zelfs de winter, blijven genieten van buitenleven. Het is zelfs mogelijk om te barbecueën op sommige modellen. Bij Kachelhuis Elst nemen we voor u de tijd om samen met u de beste kachel of haard uit te zoeken. Voor inspiratie en deskundig advies neemt u contact met ons op. Ook voor een kijkje bij ons in de showroom. Kom met ons in contact via: 0481-745294.

  Kachels Beuningen

  Ruime keuze uxe kachels en haarden

  In Beuningen kunnen we u voorzien van een divers aanbod kachels en haarden. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij u voorzien van een duurzame pelletkachel, praktische en moderne gashaard of een elegante open haard. Voor de tuin hebben wij ook diverse mogelijkheden. U kunt gemakkelijk samen met uw familie en vrienden heerlijk vertoeven rondom een knapperend houtvuur als het ’s avonds wat afkoelt. De tuin en het terras vormen zo meer en meer een geheel met uw woning. En wilt u het maximale halen uit uw buitenhaard? Neem dan een buitenhaard die geschikt is om mee te barbecueën.

  Onze showroom

  Een luxe kachel of haard kopen vraagt wat overwegingen. U wilt toch een kachel waar u nog jarenlang plezier van hebt? Onze adviseur helpt u de juiste keuze te maken op basis van jarenlange ervaring. Graag nemen we u ook mee in onze uitgebreide showroom waar u maar liefst 15 verschillende A-merken treft. Hiervan zijn circa 40 vrijstaande kachels en 27 inbouwkachels. Gegarandeerd dat hier uw kachel tussen zit. Heeft u de kachel gevonden voor uw woning in Beuningen? Dan kunnen wij de kachel of haard professioneel voor installeren.

  Kachels Beuningen

  Contact met Kachelhuis Elst

  U bent op zoek naar naar een luxueuze en gezellige warmtebron: een pelletkachel, houtkachel of gashaard? Laat ons weten wat u voor ogen heeft en we helpen u de best passende kachel of haard voor u te vinden. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom nabij Beuningen. U kunt ons bellen op: 0481-745294. Voor uw (aan)vragen of kunt u ook mailen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij staan u snel te woord en vinden voor u de perfecte kachel of haard voor u in Beuningen!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst