Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Een gezellige kachel of haard voor binnen of buiten

De sfeer dat een kachel of haard kan geven is uniek. Creëer gezelligheid binnen of buiten met de luxe pelletkachels, houtkachels, gashaarden of tuinhaarden van Kachelhuis in Elst. Als het gaat om uw woning in Dodewaard dan kunt u bij ons deze sfeermaker vinden die u zoekt. Gezellig, stijlvol en bovendien vaak ook erg efficiënt als het gaat om de verwarming van uw pand. Zo kunt u bouwen op hoog rendement met onze moderne gaskachels en duurzaamheid pelletkachels. Ook voor buiten bieden wij verschillende opties om tot zelfs in de winter te kunnen blijven genieten van het buitenleven in Dodewaard. We hebben zelfs modellen waarop ook lekker gebarbecued kan worden. Zo slaat u twee in een. Wat zijn uw wensen? Laat het ons snel weten door contact met ons op te nemen: 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Dodewaard

Elk variant kachel en haard

Meerdere technieken en diverse modellen vindt u bij Kachelhuis Elst. Laat u verrassen door de stijlvolle, compacte of uitgebreide typen kachels en haarden. Over het algemeen kunt u de volgende onderscheiden:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Elke type haard of kachel heeft zo zijn eigen karakter en praktische eigenschappen. Wat lijkt u het mooist? Mocht u het nog niet weten dan staat onze adviseur voor u klaar. Zoekt u bijvoorbeeld puur knisperende gezelligheid voor in huis? Een open haard ligt dan er voor de hand. Wilt u uw woning modern verwarmen dan zou een gaskachel niet misstaan. Wat u ook zoekt voor bij u thuis in Dodewaard, bij Kachelhuis Elst vindt u de beste luxe oplossing.

Kom naar onze uitgebreide showroom

Natuurlijk wilt u een goede keus maken voordat u overgaat tot de aanschaf van een kachel of haard. Laat u daarom adviseren over alle mogelijkheden en uitvoeringen. Gegarandeerd haalt u daarmee iets in huis waar u jarenlang plezier van zult hebben. U kunt bovendien inspiratie opdoen bij ons in de showroom. Hier vindt u
maar liefst 15 verschillende A-merken, 40 vrijstaande kachels en 27 inbouwhaarden. Binnen dit assortiment vindt u altijd een kachel of haard.

Kachels Dodewaard

Contact opnemen met ons

Weet u al waar u naar op zoek bent? Of heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze kachels en haarden? Een sfeervolle beslissing kunt u altijd maken met een van onze specialisten. Maak een afspraak en kom eens langs in de showroom. U kunt ons bereiken op 0481-745294 of via de mail: info@kachelhuiselst.nl. Uw woning in Dodewaard is weer ouderwets gezellig met de moderne kachels en haarden van Kachelhuis Elst

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst