Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Een kachel brengt sfeer en warmte in Doetinchem

Bent u op zoek naar meer sfeer en warmte in uw woning in Doetinchem? Schaf dan een pelletkachel, houtkachel of gaskachel aan. Ook als u meer interesse heeft in een gashaard, open haard of misschien zelfs een tuinhaard, zijn wij uw partner. Kachelhuis Elst adviseert en inspireert u graag op afspraak. Bel 0481-745294 en wij helpen u met het vinden van de ideale kachel of haard voor uw woning in Doetinchem.

kachelhuis doetinchem

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Een pelletkachel biedt vele voordelen in Doetinchem

Wist u dat een pelletkachel u het beste van twee werelden te bieden heeft? Enerzijds is een pelletkachel namelijk net zo sfeervol als een houtkachel. Anderzijds is hij net zo gebruiksvriendelijk als een gashaard. Zo kan bij een pelletkachel de aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht eigenhandig ingesteld worden. Hierdoor geniet u van een prettige, constante temperatuur. Maak bij interesse een afspraak.

Een knisperend vuurtje in Doetinchem met een houtkachel of open haard

Weinig is zo sfeervol als een heerlijk knisperend vuurtje. Een houtkachel en open haard realiseren dit optimaal. Daarnaast is een kachel of een open haard een prachtige eyecatcher in uw interieur. Tot slot is een houtkachel of een open haard een zeer milieuvriendelijke keuze. Hout verspreidt namelijk evenveel CO₂ als het behoeft voor zijn groeiproces. Benader ons voor meer informatie.

Een gaskachel of gashaard levert optimaal gemak

Wilt u eenvoudig doch prettig uw huis kunnen verwarmen? Kies dan voor een gaskachel of gashaard. U hoeft slechts één keer op de knop van de gaskachel of gashaard te drukken en er ontstaat een aangename warmte in huis. Tevens is een gaskachel of gashaard vaak stukken voordeliger dan een centraal verwarmingssysteem. Kies voor een open of een gesloten systeem als u een gaskachel wenst. En kies tussen een inbouw- of vrijstaande gashaard, als u deze warmtebron behoeft. Wat gaat het worden?

Een tuinhaard, voor gezellige avondjes buiten

Wij bieden naast onze kachels en haarden voor binnen, ook diverse opties voor een tuinhaard aan. Met een tuinhaard kunt u ook bij wat kouder weer heerlijk blijven genieten in uw tuin in Doetinchem. Er is van alles mogelijk. Zo bestaat er zelfs een tuinhaard waarmee u heerlijk kunt barbecueën. Informeer naar meer mogelijkheden.

Wij leveren graag uw ideale kachel of haard in Doetinchem

Weet u al of u een pelletkachel, houtkachel, gaskachel of juist een gashaard, open haard of tuinhaard wenst in Doetinchem, Gaanderen of Wehl? Maak een afspraak met Kachelhuis Elst. Bel hiervoor 0481-745294, mail naar info@kachelhuiselst.nl of vul ons online contactformulier vanuit Doetinchem in.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst