Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte in Driel met onze kachels en haarden

Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Driel? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. De verkoop en installatie van zowel haarden als kachels is onze expertise. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn nog een echt familiebedrijf. In onze gloednieuwe showroom kunt u al onze hoogwaardige producten bekijken. Bent u op zoek naar reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden voor uw kachel of haard? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Neemt u contact met ons op, dan komen onze experts spoedig naar u in Driel voor de reparatie of onderhoudsklus van uw kachel of haard.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Driel

Ons aanbod haarden en kachels

Bij Kachelhuis Elst vindt u een zeer uitgebreide collectie haarden en kachels. Wij bieden onder andere een:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Weet u al of u een haard of kachel wenst? Of kunt u maar geen keuze maken? Geen nood, want onze adviseur is u graag van dienst bij de zoektocht naar de best passende kachel of haard voor u in Driel. Onze haarden en kachels zijn zeer aan te raden wanneer u graag naast een knisperend haardvuur geniet. Wilt u uw woning het liefst snel verwarmd hebben? Denk dan eens aan een gaskachel of gashaard. Indien u liever voor een meer duurzame haard kiest, kunnen wij u onze pelletkachel van harte aanbevelen. Wilt u meer weten over onze haarden en kachels? Bel dan direct met onze adviseur voor meer informatie.

Een tuinhaard: lekker lang genieten

Zit u het liefst nog tot laat in uw tuin? Verleng dan deze uren en schaf een tuinhaard aan. De tuinhaard zorgt niet enkel voor een fijne sfeer in uw tuin, maar dient ook als een langdurige verwarming. Onze adviseur is u graag van dienst bij de keuze voor uw nieuwe tuinhaard in Driel.

Neem een kijkje in onze showroom

Komt u ook onze nieuwe showroom bezoeken? In onze 270 meter lange selectie van haarden en kachels kunt u volop inspiratie opdoen. Wij bieden 15 verschillende A-merken aan. Uw ideale kachel of haard vindt u hier ongetwijfeld tussen. Loop langs onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels en laat onze experts u van advies voorzien omtrent de beste haard of kachel voor uw woning. Bezoekt u onze showroom, vergeet dan niet vooraf een afspraak te maken.

Kachels Driel

Neem contact op voor uw kachel of haard in Driel

Bent u ook van plan een bezoek te brengen aan onze showroom? Maak dan vooraf een afspraak om onze haarden en kachels te bekijken. Neem hiervoor en ook voor meer informatie contact met ons op via 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Kies ook voor een prachtige haard of kachel van Kachelhuis Elst voor uw woning in Driel!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst