Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Gezelligheid met moderne of klassieke kachels

  Bent u op zoek naar extra sfeer bij u thuis in Druten? Een kachel of haard levert u de gezelligheid waar u naar op zoek bent. Bovendien kunt u een woning efficiënt en gemakkelijk verwarmen met de juiste kachel. Neem een openhaard voor een huiselijke sfeer, een pelletkachel voor efficiënte verwarming en een buitenhaard voor alle na-zomerse avondjes buiten. Bij Kachelhuis vindt u een groot aanbod hoogwaardige kachels die wij u graag laten zien in de showroom. Bovendien kunt u rekenen op een professionele installatieservice. WIl t u meer te weten komen of inspiratie opdoen? Neem dan contact op met Kachelhuis elst nabij Druten.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kachels Druten

  Uw woning voorzien van de juiste kachel of haard

  Bij Kachelhuis Elst vindt u fraaie kachels en haarden. Ons aanbod bestaat onder andere uit een:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

  Elke type kachel of haard heeft weer zijn eigen charme en praktische eigenschappen. Wij helpen u graag deze keuze te maken met onze jarenlange ervaring in de branche van luxe kachels. Wat dacht u van een knisperend vuurtje in de woonkamer? Snelle verwarming van uw pand of woning lukt het beste met een gaskachel die bovendien makkelijk is in onderhoud. Is de combinatie van sfeer en duurzaamheid voor u interessant? Een pelletkachel biedt uitkomst. Wat u ook zoekt, bij Kachelhuis elst vindt u de kachel of haard die past bij uw woning in Druten.

  Welkom in onze uitgebreide showroom

  Een kachel kopen verdient wat overweging. Daarom helpen we u graag de juiste keuze te maken zodat u hier lang plezier van blijft houden. Wij nodigen u daarom uit om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide showroom. Hier kunt u proeven van maar liefst 15 verschillende A-merken waarvan er circa 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels zijn. Bij Kachelhuis Elst vindt u daarom de perfect kachel voor uw woning in Druten.

  Kachels Druten

  Neem contact op voor uw kachel of haard in Druten

  Bent u er al uit? Of wilt u nog wat meer informatie inwinnen over de mogelijkheden, typen kachels en haard opties. u bent waarschijnlijk op zoek naar sfeer en gezelligheid maar een adviseur kan u ook gericht aan de juiste kachel of haard helpen. Maak een afspraak en kom naar de showroom. Bel ons op 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Ook in Druten helpen we u met de gezelligheid van een kachel of haard!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst