Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte in Duiven met onze kachels en haarden

Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Duiven? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Onze expertise behelst het installeren en verkopen van zowel kachels als haarden. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn een echt familiebedrijf. Al onze producten kunt u in onze gloednieuwe showroom naar hartenlust komen bekijken. Wenst u reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden voor uw haard of kachel? Ook dan kunt u onze experts inschakelen. Neem contact met ons op, zodat onze professional spoedig uw onderhoudsklus of reparatie in Duiven kan komen verrichten.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Duiven

Ons aanbod haarden en kachels

Kachelhuis Elst biedt u een groot aanbod haarden en kachels aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Kiest u voor een haard of voor een kachel? Of bent u er nog niet over uit? Geen probleem, want onze adviseur helpt u graag bij de keuze voor de beste kachel of open haard voor uw woning in Duiven. Zit u het liefst te genieten naast een knisperend haardvuur? Onze haarden en kachels bieden volop sfeer. Of wenst u liever een snel verwarmde woning? Maak dan de keuze voor een gashaard of gaskachel. Onze pelletkachel is uitermate geschikt wanneer u liever voor een meer duurzame haard gaat. Wenst u meer informatie omtrent onze kachels en haarden? Bel dan onze adviseur om meer te weten te komen over de vele extra’s die onze haarden en kachels bezitten.

Een tuinhaard: lekker lang genieten

Vertoeft u het liefst tot in de late uren in uw tuin? Maak dan de keuze voor een tuinhaard. Deze bijzondere haard zorgt niet alleen voor veel sfeer in uw tuin, maar verwarmt deze ook langdurig. Onze adviseur helpt u graag verder bij de keuze van de ideale tuinhaard voor uw tuin in Duiven.

Neem een kijkje in onze showroom

Wist u dat wij een 270 meter lange showroom hebben? Deze is zeker de moeite waard om te bezoeken. U kunt hier volop inspiratie opdoen. Wij hebben 15 verschillende A-merken in huis. Loop rond langs onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels en laat u van advies voorzien door onze experts, zodat u een gedegen keuze kunt maken. Kiest u ervoor om onze showroom te bezoeken, vergeet dan niet om voorafgaand een afspraak te maken.

Kachels Duiven

Neem contact op voor uw kachel of haard in Duiven

Komt u snel kijken in onze showroom? Maak dan direct een afspraak om onze haarden en kachels te komen bekijken. U kunt hiervoor, en ook indien u meer informatie wenst, contact met ons opnemen via 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Verrijk uw woning of tuin in Duiven met een prachtige kachel of haard van Kachelhuis Elst!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst