Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachelhuis Elst, voor uw gashaard

Kachelhuis Elst heeft de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgedaan in de verkoop en plaatsing van kachels en haarden. Wij vinden een goede dienstverlening zeer belangrijk en hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten of toekomstige klanten. Wij kunnen u optimaal informeren over verschillende brandstoffen, merken en mogelijkheden. Wij brengen uw wensen en situatie in kaart zodat u krijgt wat u wenst. Kiest u voor een gashaard en wilt u meer weten over de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op of kom langs bij Kachelhuis Elst.

Voordelen van een gashaard

Een gashaard is niet alleen ideaal voor de ouderen onder ons, maar ook voor jonge mensen die laat van hun werk thuiskomen. De reden hiervoor is dat een haard met één druk op de knop een zeer aangename warmte verspreidt in uw huis. Ondanks dat de meeste huizen een CV hebben, is er niets beter dan een gezellige en sfeervolle warmtebron in uw woonkamer. Een haard op gas is makkelijk te bedienen en is ook schoon.

Gashaard met een open of gesloten systeem

Als u kiest voor een open systeem, wordt de benodigde zuurstof voor de haard uit uw woonruimte gehaald. Als u dit systeem heeft gekozen raden wij ook aan om uw woonkamer goed te ventileren. Ook zal het rookkanaal de rookgassen van de haard afvoeren tot boven de nok van de woning. Kiest u voor een gesloten systeem? Deze haalt de benodigde zuurstof van buitenaf door een dubbel kanalige pijp. Hierbij voert de binnenste pijp de rookgassen van de haard af naar buiten. Maar de buitenste pijp dient er juist voor om zuurstof naar binnen te halen. Voor nieuwbouwwoningen met mechanische ventilatie is dit dan ook de veiligste keuze. Het pijpmateriaal wordt dan rechtstreeks naar buiten geplaatst. Bij een gesloten systeem heeft u dus geen rookkanalen door het gehele huis.

Besparen op uw energierekening

Nog een voordeel is dat u in het voor- en naseizoen kunt besparen op uw energierekening door even de gashaard aan te zetten in plaats van de CV op te starten. Een CV doet er namelijk langer over dan een haard om de ruimte te verwarmen. Een haard is dan niet alleen een toevoeging voor de sfeer in uw huis. Maar ook een praktische oplossing.

Is uw keuze gevallen op een gashaard?

De haard is een prima warmtebron die gezelligheid, sfeer en warmte in uw huis brengt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze haarden? Kom dan langs bij Kachelhuis Elst en bekijk onze verschillende modellen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0481-745294. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij hebben de gashaard die u zoekt.