Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Gaskachels van diverse topmerken

  Wij hebben de afgelopen 30 jaar ruimschoots ervaring opgedaan met de plaatsing en verkoop van kachels. Wij vinden het ook zeer belangrijk om een goede dienstverlening te bieden waarbij uw wensen centraal staan. Ook hebben wij persoonlijke aandacht voor al onze klanten. Wij kunnen u adviseren over welke brandstof te gebruiken maar ook over welk merk geschikt is voor uw huis. Is uw keuze gevallen op een gaskachel? Maak dan een afspraak met ons zodat wij u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze voor een kachel. Onze medewerkers hebben al vele klanten geholpen door te luisteren naar hun wensen en hier een passend advies bij te geven.

  De voordelen van een gaskachel

  Niet alleen de ouderen onder ons kiezen voor een gaskachel. Ook de jonge mensen die laat in de avond thuiskomen. Deze kachel kan door één druk op de knop snel uw hele woning verwarmen. Vele huizen zijn echter uitgerust met een CV, maar voor echte sfeer en gezelligheid in uw huis is een kachel een uitkomst. Ook is deze makkelijk te bedienen en schoon.

  Een open of gesloten systeem?

  Kiest u voor een open systeem? Dan wordt de zuurstof die nodig is voor de gaskachel uit uw woonruimte gehaald. Wanneer u kiest voor dit systeem is het aan te raden om uw woonkamer zeer goed te ventileren. De rookgassen zullen afgevoerd worden door het rookkanaal boven de nok van uw woning. Is uw keuze gevallen op het gesloten systeem? Bij een gesloten systeem wordt de benodigde zuurstof van buitenaf gehaald door middel van een dubbel kanalige pijp. De binnenste pijp zal de rookgassen van de kachel afvoeren naar buiten, waarbij de buitenste pijp juist zuurstof naar binnen haalt. Een gesloten systeem is bij nieuwbouwwoningen met mechanische ventilatie de juiste keuze. Wij zullen dan ook het pijpmateriaal naar buiten plaatsen. Ook een voordeel van een gesloten systeem is dat u geen rookkanalen heeft door uw woning.

  Een lager energieverbruik

  In het voor- en naseizoen kunt u besparen op uw energierekening door de kachel aan te zetten. Een gaskachel verwarmt namelijk sneller en efficiënter uw huis dan wanneer u de CV aanzet. Zoals u ziet brengt deze kachel niet alleen gezelligheid en sfeer in uw huis, maar is deze ook besparend op uw energierekening.

  U bent eruit, u wilt een gaskachel

  U wilt ook warmte, gezelligheid en sfeer in huis brengen. Een gaskachel kan hiervoor zorgen. Wilt u meer weten over welke modellen wij hebben en welke mogelijkheden onze kachels bieden? Bezoek dan Kachelhuis Elst. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0481-745294. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@kachelhuiselst.nl. Bij Kachelhuis Elst vindt u de gaskachel die u zoekt.