Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte met de kachels van Kachelhuis Elst

Dagelijks genieten in Gendt van het comfort dat een kachel of haard u te bieden heeft? Een kachel of haard geeft sfeer, warmte en een gemoedelijke huis sfeer. Zacht geknetter van het vuur en een gouden gloed in uw woning. Prachtig toch? Of gaat u voor een wat stillere moderne gaskachel die efficiënt uw woning verwarmd. Wat u ook zoekt, Kachelhuis heeft wat u zoekt: pelletkachels, houtkachels, gaskachels of buitenhaarden. Ook tuinhaarden vindt u bij ons in diverse uitvoeringen. Zelfs in het naseizoen kunt u blijven genieten van uw tuin in Gendt. Laat u adviseren over de mogelijkheden waarin we de tijd voor u nemen. Ook een professionele installatie behoort tot de mogelijkheden zodat u jarenlang kunt blijven genieten. Voor inspiratie en deskundig advies neemt u contact met ons op en neemt u een kijkje bij ons in de showroom. Maak een afspraak via 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Gendt

Ruime keus kwaliteitskachels of luxe haarden

In Gendt leveren wij u de pelletkachel, gashaard, houtkachel of tuinhaard naar uw wensen. Laat de intimiteit toe van een openhaard, maak gebruik van een huiselijke en praktische pelletkachel of ervaar de efficiëntie van een moderne gaskachel. Met een kachel in de tuin
kunt u in het naseizoen of zelfs tot ver in de winter blijven genieten van het buitenleven in Gendt. Wilt u dit combineren met een barbecue? Ook dat kan aangezien sommige modellen zich hier perfect voor lenen. Waar bent u naar op zoek? Wij horen het graag.

De showroom van Kachelhuis Elst

Een kachel of haard kopen doet u niet zomaar. U wilt uiteraard een kachel waar u elke dag maximaal van kan genieten. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken op basis van onze jarenlange ervaring. Ook leiden we u graag rond in onze uitgebreide showroom waar u maar liefst 15 verschillende A-merken treft. Hiervan zijn er circa 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels. Hiermee garanderen dat de kachel of haard die u zoekt hier op u te wachten staat.

Kachels Gendt

Contact met Kachelhuis Elst

Bent u op zoek naar de warmte en sfeer van een pelletkachel, houtkachel of gashaard? Dan bent u hier aan het juiste adres gekomen. Voor uw woning in Gendt leveren wij deze af en installeren we deze professioneel. Maar niet voordat we u van advies hebben kunnen voorzien en u zeker bent van uw keus! Neem contact op met onze adviseur voor een afspraak. Bel ons op 0481-745294 of stuur een email naar info@kachelhuiselst.nl. Dan treft u ons snel in Gendt om uw ideale kachel voor u te plaatsen!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst