Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Sfeer en warmte met een kachel naar keus

  Wilt u van het comfort genieten dat een kachel u kan bieden in Groesbeek? Laat dan een kachel plaatsen voor binnen of buiten en geniet van de sfeer. Een knetterend vuurtje op de achtergrond of juist een hele stille kachel? Bij het Kachelhuis in Elst hebben wij het voor u: pelletkachels, houtkachels, gaskachels of buitenhaarden. Ook in ons assortiment vindt u diverse tuinkachels. Bij het kachelhuis in Elst treft u bovendien een persoonlijke benadering, deskundig advies en een professionele installatieservice. Weet u al wat voor een kachel u wilt? Of bent u nog op zoek naar wat inspiratie? Bij Kachelhuis Elst nemen we u mee in de wereld van kachels en haarden. Wij garanderen u dat er een kachel is dat perfect past bij uw wensen. Maak direct met ons een afspraak op 0481-745294.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kachels Groesbeek width=

  Luxe kachels en haarden in alle soorten en maten

  Uw woning in Groesbeek kunnen wij probleemloos voorzien van een kachel of haard. Reken direct op een behaaglijke sfeer binnen of buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een openhaard of een klassieke kachel voor dat echte intieme huiselijke gevoel?
  Zoekt u een kachel waarmee u uw woning snel en efficiënt mee verwarmt? Met een gaskachel of pelletkachel is de temperatuur in huis heel goed te regelen. Een pelletkachel is bovendien ideaal voor een goed geïsoleerde woning. Wilt u liever iets voor in de tuin? Ook dan hebben wij een brede keus in kachels en haarden. Zo kunt u op koele avonden, in het naseizoen of zelfs tot ver in de winter blijven genieten van het buitenleven in Groesbeek. Ook mooi meegenomen is dat sommige haarden geschikt zijn om op te barbecueën. Heeft u al uw keus kunnen maken?

  Kachelhuis Elst en de showroom

  Een kachel of haard kopen doet u niet zomaar. u wilt natuurlijk dat deze perfect aansluit op uw behoefte bij u thuis in Groesbeek. Bij Kachelhuis Elst nemen we de tijd voor u zodat u een keus kan maken waar u nog jarenlang plezier van heeft. Kom daarom eens naar onze showroom waar u direct kunt proeven van alle luxe mogelijkheden. Op dit moment hebben wij 15 verschillende A-merken waarin u 40 vrijstaande en 27 inbouwkachels kunt vinden. Bij het Kachelhuis Elst is er gegarandeerd een kachel of haard voor uw woning in Groesbeek.

  Kachels Groesbeek

  Contact opnemen

  Wanneer u een kachel of haard wilt gaan kopen dan doet u dat waarschijnlijk voor de sfeer en het gemoedelijke karakter. Bij ons vindt u kwalitatieve kachels en haarden die u direct kunt bezichtigen in onze showroom. Daar horen we graag uw specifieke wensen. Maak daarom snel een afspraak via 0481-745294 of stuur een email naar info@kachelhuiselst.nl. Ervaar de rijkdom aan warmte en sfeer met een kachel of haard van Kachelhuis Elst in uw woning in Groesbeek!

  Vertel ons uw wensen over de specifieke kachel die u zoekt of laat u inspireren door een adviseur van Kachelhuis Elst!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst