Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Veel keuze uit haarden en kachels voor uw huis in Harderwijk

Zoekt u een houtkachel, pelletkachel of gaskachel om uw huis in Harderwijk te verwarmen? Wij hebben een groot assortiment en onze medewerkers helpen u graag met het maken van uw keuze.

kachelhuis harderwijk

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Waar u ook voor kiest, een tuinhaard, open haard of gashaard, bij ons kunt u terecht. Twijfelt u nog of u een kachel of haard neemt? Kom langs bij Kachelhuis Elst en bekijk ons assortiment. Dus maak snel een afspraak zodat u de juiste keuze kunt maken over welke verwarming geschikt is voor uw huis in Harderwijk.

Wilt u een pelletkachel in Harderwijk?

U weet het en uw keuze is gevallen op een pelletkachel. Een voordeel van een pelletkachel is dat deze makkelijk is in het gebruik en het zorgt voor een warme, gezellige sfeer. In plaats van grote houtblokken maakt een pelletkachel gebruik van houtpellets. Het comfort van een gashaard is te vergelijken met het comfort van een pelletkachel. U kunt zelf bepalen hoeveel pellets u plaatst in de pelletkachel. Ook kunt u de snelheid van de ventilator van de pelletkachel zelf reguleren. Het is tevens mogelijk om te kijken in welke mate er warme lucht wordt aangevoerd.

Wilt u een houtkachel of open haard in Harderwijk?

Een mooi vuur brengt gezelligheid en sfeer mee. Dit geldt dan ook voor een houtkachel en open haard. ‘s Avonds lekker met zijn allen kletsen bij de houtkachel of open haard. Het milieu blijft ook gespaard wanneer u kiest voor een houtkachel of open haard. Dit komt doordat de CO₂ die het hout gebruikt voor zijn groeiproces gelijk staat aan de CO₂ die vrijkomt bij verbranding. Bent u geïnteresseerd in een open haard of houtkachel? Maak dan snel een afspraak en kom langs bij ons.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een gashaard of gaskachel?

Een voordeel van een gaskachel of een gashaard is dat deze makkelijk te bedienen is. Veel huizen hebben een CV, maar een gashaard of gaskachel zorgt voor gezelligheid en sfeer in uw huis. Een gaskachel of gashaard verwarmt ook sneller uw huis dan de CV en zorgt er ook voor dat dit efficiënter gebeurt. Dit zult u ook merken aan uw energierekening. Het is mogelijk om bij een gaskachel te kiezen uit een open of gesloten systeem. Kiest u voor een gashaard? Dan kunt u kiezen uit inbouw- en vrijstaande haarden. Wij zien u graag langskomen bij Kachelhuis Elst.

Gezelligheid door een tuinhaard

Vindt u het ook fijn om in de avond gezellig met vrienden of familie in de tuin te zitten? Met een tuinhaard wordt het nog gezelliger en sfeervoller in uw tuin in Harderwijk. Met zijn allen kletsen vergezeld door een warm vuur. Een tuinhaard zorgt voor onvergetelijke avonden.

Zoekt u een kachel of haard voor uw huis in Harderwijk?

Heeft u nu zin in dat warme en gezellige vuur in uw huis in Harderwijk of Hierden? Kom snel langs en maak een afspraak bij Kachelhuis Elst. U kunt ons telefonisch bereiken op 0481-745294. Maar u kunt ook het contactformulier invullen of stuur een mail naar info@kachelhuiselst.nl. Kachelhuis Elst heeft de gaskachel, pelletkachel, tuinhaard, open haard, houtkachel voor uw huis in Harderwijk.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst