Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte in Heteren met onze kachels en haarden

Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Heteren? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Ons bedrijf trekt de kar in de verkoop en installatie van kachels en haarden. Ons bedrijf beschikt als familiebedrijf over meer dan 30 jaar ervaring. In onze geheel vernieuwde showroom laten wij u graag onze prachtige producten zien. Wenst u een reparatie aan uw kachel of haard of wilt u deze laten onderhouden? Ook daarvoor zijn onze experts beschikbaar. Neem contact met ons op, zodat wij snel uw klus in Heteren kunnen klaren.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Heteren

Ons aanbod haarden en kachels

Wij beschikken bij Kachelhuis Elst over een ruim aanbod aan haarden en kachels. Zo vindt u bij ons onder andere uw nieuwe:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Welke kachel of haard wenst u? Of bent u hier nog niet over uit? Dan denkt onze adviseur graag met u mee bij uw zoektocht naar de ideale kachel of haard voor uw woning in Heteren. Geniet u het liefst van een knisperend haardvuur? Dan is een open haard of houtkachel de juiste keuze. Wilt u het liefst snel een verwarmde woning? Denk dan eens aan een gashaard of gaskachel. Wenst u een duurzame haard? Ga dan voor onze pelletkachel. Indien u meer informatie omtrent onze haarden en kachels wenst, kunt u altijd contact opnemen met onze adviseur.

Een tuinhaard: lekker lang genieten

Geniet u graag tot in de late uren met uw vrienden of familie in de tuin? Dan kan de aanschaf van een tuinhaard deze tijd ruimschoots verlengen. Deze haard zorgt voor zowel een gezellige sfeer als voor een langdurige warmte. Onze adviseur is u graag van dienst bij het kiezen van uw ideale tuinhaard in Heteren.

Neem een kijkje in onze showroom

Kom ook eens langs bij onze showroom in Heteren! Wij beschikken over een gloednieuwe showroom waar u genoeg inspiratie kunt opdoen. Zo vindt u er 270 meter aan kachels en haarden. Wij bieden 15 verschillende A-merken, waartussen u uw ideale kachel of haard ongetwijfeld zult vinden. Neem ook een kijkje bij onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels. Onze experts geven u graag een gedegen advies omtrent de beste haard of kachel voor u. Bezoekt u onze showroom, dan dient u vooraf wel een afspraak te maken.

Kachels Heteren

Neem contact op voor uw kachel of haard in Heteren

Heeft u interesse in het bezoeken van onze showroom? Maak dan een afspraak met ons om onze haarden en kachels te bekijken. Neem hiervoor, en ook indien u meer informatie wenst, contact met ons op middels 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Heteren voor een vakkundige installatie van uw kachel of haard.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst