Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Sfeer en warmte in Huissen met onze kachels en haarden

  Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Huissen? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Wij zijn experts in zowel het verkopen als installeren van kachels en haarden. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en beschikt over meer dan 30 jaar aan ervaring. Wij hebben een geheel nieuwe showroom waar wij u met trots ons diverse aanbod presenteren. Wenst u service en onderhoud aan uw kachel? Ook dan kunt u altijd contact met ons nemen. Onze expert komt dan graag bij u langs in Huissen voor uw onderhoudsvraagstuk.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Haarden en Kachels Huissen

  Ons assortiment haarden en kachels

  Bij Kachelhuis Elst kunt u terecht voor een breed assortiment kachels en haarden. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Open haarden
  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Gashaarden
  • Gaskachels

  Weet u al welke kachel of haard u wenst of bent u hier nog niet over uit? Indien gewenst, kan onze adviseur u informeren omtrent de optie die het beste bij uw woning in Huissen zal passen. Wilt u het liefst genieten van een knisperend vuur tijdens een samenzijn met familie of vrienden? Dan is een houtkachel of open haard hier uitermate geschikt voor. Wilt u uw woning of pand zo snel mogelijk verwarmen? Dan is een gashaard of gaskachel de beste optie. Bent u op zoek naar een duurzame haard? Ga dan voor een pelletkachel. Voor meer informatie of advies kunt u gerust contact met ons nemen. Wij helpen u graag bij de keuze voor een kachel of haard voor uw woning of pand.

  Buiten genieten met een tuinhaard

  Bent u graag buiten en wilt u het liefst tot de late uren in uw tuin vertoeven met familie en vrienden? Dan kunt u bij ons terecht voor uw ideale tuinhaard. Een tuinhaard zorgt niet enkel voor veel sfeer, maar ook dat u in de koude avonden lekker warm blijft. Bij kachelhuis Elst vindt u precies die tuinhaard die u zoekt voor uw woning in Huissen.

  Onze ruime showroom

  Wij beschikken over een gloednieuwe showroom in Elst, waarin u naar hartenlust inspiratie kunt opdoen. U vindt hier namelijk 270 meter aan kachels en haarden. Door onze 15 verschillende A-merken, kunt u altijd de perfecte kachel voor uw woning of pand vinden. Bekijk onze 40 vrijstaande en 27 inbouwkachels, en laat u adviseren omtrent uw nieuwe kachel of haard. Wilt u onze showroom bezoeken? Dan is vooraf een afspraak maken gewenst.

  Haarden en Kachels Huissen

  Neem contact op voor uw kachel of haard in Huissen

  Bent u geïnteresseerd in onze kachels en haarden en wenst u een mooi exemplaar aan te schaffen? Maak dan een afspraak om onze showroom te komen bekijken middels ons contactformulier of bel voor meer informatie naar 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij komen graag bij u in Huissen langs voor de installatie van uw nieuwe kachel of haard!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst