Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

De gezelligheid van kachels en haarden

Een kachel of haard brengt sfeer. Dat is ook de reden dat veel van onze klanten een kachel laten plaatsen. Ook voor uw woning in Kesteren bieden we verschillende opties. Wilt u ook het zacht geknetter van een open haard? Of zoekt u meer de efficiëntie van een moderne gaskachel of de duurzaamheid van een pelletkachel? Ook voor buiten bieden we bij Kachelhuis Elst sfeervolle opties zoals tuinhaarden. Wilt u lekker met de familie het hele jaar door buiten genieten? Dan is dit echt iets voor u. Sommige opties maken het ook mogelijk om hierop in stijl te kunnen barbecueën. Welke heeft uw voorkeur? Laat het ons weten en maak snel een afspraak via: 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Kesteren

Kachels en haarden in alle soorten en maten

Bij Kachelhuis Elst vindt u een breed aanbod van verschillende warmtebronnen. De kachels en haarden zijn uitsluitend van goede kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

De charme die u zoekt is natuurlijk persoonlijk. Wij kunnen u natuurlijk wel goed adviseren in de praktische eigenschappen van een kachel of haard bij u thuis in Kesteren. Zo is een open haard uitermate geschikt wanneer u dat huiselijke gevoel zoekt en kan een gaskachel goed gebruikt worden voor een snelle verwarming van uw woning. Staat bij u duurzaamheid hoog in het vaandel? Een pelletkachel is compact en efficiënt (tot wel 85% rendement). Uw wensen voor een kachel of haard in Kesteren maakt Kachelhuis Elst voor u waar.

De luxe showroom van Kachelhuis Elst

Natuurlijk bent u opzoek naar de kachel of haard die het beste bij u past. Handig is het daarom om een specialist in te schakelen die u kan helpen om de juiste beslissing te nemen. Bouw daarom op de jarenlange deskundigheid van Kachelhuis Elst en laat ons u rondleiden in onze luxe showroom. U vindt hier maar liefst 15 verschillende A-merken, 40 vrijstaande kachels en 27 inbouwhaarden. Vanuit Kesteren bereikt u zo onze kachel en haarden showroom.

Kachels Kesteren

Contact opnemen met ons

Bent u er al uit? Of wilt u nog wat informatie of inspiratie? Laat u adviseren in de sfeervolle investering die u wilt gaan doen. Zo koopt u een kachel of haard in Kesteren waar u jarenlang plezier van zult hebben. Maak een afspraak en kom langs in de showroom. U kunt ons bereiken op 0481-745294. U kunt ook mailen naar info@kachelhuiselst.nl. Luxe pelletkachels, gaskachels, houtkachels en meer vindt u bij Kachelhuis Elst.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst