Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Ruime keuze uit kachels en haarden voor uw huis in Lingewaard

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe gaskachel, houtkachel of pelletkachel voor uw huis in Lingewaard? Kachelhuis Elst helpt u graag met het maken van uw keuze. Maar wij hebben ook verschillende haarden in ons assortiment. Kiest u voor een open haard, tuinhaard of gashaard? Wij hebben het. Zit u nog in dubio over een haard of kachel? U bent welkom bij Kachelhuis Elst. Maak dus snel een afspraak. Wij kunnen u prima adviseren over welke keus voor u het beste is in Lingewaard.

kachelhuis lingewaard

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kiest u voor een pelletkachel in Lingewaard?

U heeft uw keuze gemaakt. U wilt een pelletkachel. Een pelletkachel is gebruiksvriendelijk en zorgt voor die warme en gezellige sfeer. Een pelletkachel gebruikt in plaats van grote houtblokken houtpellets. Als u kiest voor een pelletkachel, dan kiest u voor hetzelfde comfort als dat van een gashaard. De snelheid van de ventilator van de pelletkachel kunt u zelf bepalen, net als de hoeveelheid pellets die u plaatst in de pelletkachel. Ook kunt u controleren hoeveel warme lucht er wordt aangevoerd.

Op zoek naar een open haard of houtkachel in Lingewaard?

Wordt u ook blij van de gezelligheid van een mooi vuur? Een open haard of houtkachel is dan een uitkomst. Heerlijk in de avonden met vrienden of familie kletsen bij de open haard of houtkachel. Ook zijn een houtkachel en een open haard niet schadelijk voor het milieu. De CO₂ die het hout uit de lucht opneemt voor zijn groei staat gelijk aan de uitstoot van de uitstoot van CO₂ wanneer het hout verbrand wordt. Wilt u meer weten over de toevoeging van een open haard of houtkachel voor uw pand? Maak een afspraak en kom langs bij Kachelhuis Elst.

Kies voor een gashaard of gaskachel

Een gashaard en gaskachel zijn makkelijk te bedienen. Ondanks dat de meeste huizen een CV hebben, is er niets beter dan een sfeervolle warmtebron in uw woonkamer. Ook kunt u soms beter de gaskachel of gashaard aanzetten dan de CV, omdat deze sneller en efficiënter uw pand verwarmt. Dit scheelt u dan ook weer op uw maandelijkse energiekosten. Een gaskachel kan zowel uitgerust worden met een gesloten als open systeem. Maar als u kiest voor een gashaard dat heeft u de keuze uit inbouw- en vrijstaande haarden. Wij verwelkomen u graag bij Kachelhuis Elst.

Een sfeervolle tuinhaard

Geniet u ook zo van lekker in de tuin zitten met vrienden of familie? Maak het nog gezelliger door een tuinhaard in uw tuin in Lingewaard te plaatsen. ‘s Avonds met z’n allen lekker praten bij het vuur. Een tuinhaard geeft net dat extra beetje sfeer.

Wij hebben de haard of kachel die u wenst in Lingewaard

Kijkt u nu al uit naar die warmte en sfeer in uw huis in Lingewaard, Bemmel, Gendt of Huissen? Maak dan snel een afspraak en kom langs bij Kachelhuis Elst. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0481-745294. U kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij hebben de tuinhaard, gaskachel, pelletkachel, houtkachel of open haard die u zoekt in Lingewaard.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst