Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Geniet in Nijkerk van een kachel van Kachelhuis Elst

  Woont u in Nijkerk en zoekt u een mooie en goede open haard, gaskachel of houtkachel? Breng dan een bezoek aan Kachelhuis Elst. Wij zijn uw leverancier wanneer u behoefte heeft aan een pelletkachel, gashaard of tuinhaard met een zeer hoogwaardige kwaliteit. Wenst u meer informatie over onze producten? Dan kunt u verder lezen of u neemt direct contact met ons op. U maakt een afspraak vanuit Nijkerk via het telefoonnummer 0481-745294.

  kachelhuis Nijkerk

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Een eenvoudig te bedienen pelletkachel in Nijkerk

  Wanneer u gaat voor de gezelligheid van een houtkachel en de eenvoud van een gashaard, is de pelletkachel een goede keuze. De pelletkachel is zeer eenvoudig te bedienen en zeer makkelijk in te stellen op uw ideale temperatuur. De pelletkachel is ideaal voor goed geïsoleerde woningen.

  Waarom kiezen voor een houtkachel of open haard in Nijkerk?

  Wenst u gezelligheid en authenticiteit met een knapperend haardvuur in huis? Ga dan voor de houtkachel of de open haard. De sfeervolle houtkachel of open haard is een mooie toevoeging in ieder interieur. Tevens is de houtkachel en open haard een milieubewuste keuze doordat bij de verbranding van hout evenveel CO₂ vrijkomt als dat bij het groeiproces nodig is.

  Kies voor het gebruiksgemak van een gaskachel of gashaard

  Kachelhuis Elst biedt ook de gaskachel of gashaard. De gaskachel en de gashaard staan bekend om hun eenvoud in de bediening. Deze kachel maakt uw huis met één druk op de knop behaaglijk warm. Tevens kunt u met de gaskachel of gashaard op uw energierekening besparen. Uw woonkamer is binnen de kortste keren warm op een kille avond.

  Tot ‘s avonds laat genieten met een tuinhaard

  Wanneer u in Nijkerk tot ‘s avonds laat warm wilt vertoeven in uw tuin, kan de een tuinhaard de oplossing bieden. Geniet met de tuinhaard met vrienden en familie rondom een knapperend vuurtje. Om nog meer te kunnen genieten, kunt u bij ons ook een tuinhaard kiezen die geschikt is om mee te barbecueën.

  Neem contact op voor uw ideale kachel in Nijkerk

  Wilt u in Nijkerk ook het ruime aanbod van Kachelhuis Elst bekijken? Neem dan contact met ons op en kom meer te weten over een kachel of open haard. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-745294. Mailen kan via info@kachelhuiselst.nl. Tevens kunt u het online contactformulier op onze website invullen. Geniet in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen van een pelletkachel, houtkachel, gaskachel, gashaard, open haard of tuinhaard bij Kachelhuis Elst.

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst