Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  De juiste kachel voor uw pand in Nijmegen

  Bent u in Nijmegen op zoek naar een mooie pelletkachel, houtkachel of gaskachel? Breng dan een bezoekje aan Kachelhuis Elst. Ook voor een gashaard, open haard of zelfs een tuinhaard, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag op afspraak. Bel nu naar 0481-745294 en wij helpen u graag aan de ideale kachel voor uw pand in Nijmegen.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kies voor een pelletkachel in Nijmegen

  Bent u op zoek naar een pelletkachel? Heel verstandig. Een pelletkachel biedt enerzijds de gezelligheid van een houtkachel, maar is anderzijds zo eenvoudig te bedienen waardoor het comfort van een gashaard wordt verkregen. Bij een pelletkachel kunt u alles volledig eigenhandig instellen. Zowel de aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator als de hoeveelheid warme lucht. Hierdoor is de temperatuur zeer goed constant te houden.

  Interesse in een houtkachel of open haard in Nijmegen?

  Geniet u ook altijd zo van een warm knisperend houtvuurtje? Kies dan voor een houtkachel of een open haard. De kachel en de open haard vormen een zeer warme en sfeervolle aanvulling op uw interieur. Daarnaast zijn een houtkachel en een open haard uiterst milieuvriendelijk. Hout geeft namelijk evenveel CO₂ vrij als het voor zijn groeiproces gebruikt. Heeft u interesse in deze milieubewuste keuze? Bekijk ons aanbod in houtkachels of kies voor een open haard.

  Gebruiksgemak met een gaskachel of gashaard

  Een gaskachel of gashaard is zeer eenvoudig te bedienen. Slechts met één druk op de knop verspreidt een gaskachel of gashaard een aangename warmte in huis. Daarnaast is een gaskachel of gashaard in veel gevallen stukken voordeliger dan het gehele centrale verwarmingssysteem op te laten starten. Als u een gaskachel overweegt, kunt u kiezen uit een open of een gesloten systeem. Wenst u een gashaard, dan kunt u kiezen uit inbouw- en vrijstaande haarden. Maak een afspraak met ons voor meer informatie.

  Al eens een tuinhaard overwogen?

  Heeft u al eens gedacht aan een tuinhaard in Nijmegen? Samen met uw familie en vrienden heerlijk vertoeven rond de tuinhaard als het ’s avonds wat afkoelt. Wilt u maximaal genieten? Kies dan de tuinhaard die geschikt is om mee te barbecueën.

  Kies voor een sfeervolle kachel of haard in Nijmegen

  Wenst u ook sfeervolle warmte in uw woning in Nijmegen, Oosterhout of Lent? Maak dan een afspraak met Kachelhuis Elst. Bel naar 0481-745294, vul ons online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@kachelhuiselst.nl. Wij helpen u graag aan de ideale pelletkachel, houtkachel, gaskachel, gashaard, open haard of zelfs tuinhaard in Nijmegen.

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst