Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Gezelligheid met moderne of klassieke kachels

Wilt u ook sfeer maken met een kachel of haard en tegelijkertijd van efficiënte warmte genieten? Voor uw woning in Ochten vindt u bij Kachelhuis een breed assortiment hoogwaardige kachels en haarden. Ga voor een intieme of huiselijke sfeer met een openhaard of houtkachel. Of geniet van duurzaam stoken met behulp van een compacte pelletkachel. Ook voor buiten hebben wij mooie opties zoals een prachtige tuinhaard voor op het terras. Tot ver in het naseizoen of zelfs in de winter kunt u blijven genieten van het buitenleven in Ochten. Bij ons vindt u passende kwaliteitsproducten die wij leveren in combinatie met een zeer persoonlijke service. Bovendien kunt u rekenen op een professionele installatie bij u thuis. Wilt u geïnspireerd worden of enkel wat informatie opdoen? Neem dan contact op met onze adviseur: 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Ochten

Ons brede en luxe assortiment kachels en haarden

Voor luxe en fraaie kachels of Haarden ben u bij Kachelhuis Elst aan het juiste adres. Voor elke situatie leveren we u oplossing die het beste bij u past. Zo treft u in ons assortiment onder andere:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Elk type kachel of haard heeft zo zijn eigen charme of praktische eigenschappen. Zo is een open haard uitermate geschikt wanneer u dat huiselijke gevoel zoekt. Hoort u dat knisperende vuurtje al op de achtergrond? Voor een moderne en snelle verwarming van uw woning is bijvoorbeeld een gaskachel erg interessant. Staat bij u duurzaamheid hoog in het vaandel? Een pelletkachel is compact en efficiënt (tot wel 85% rendement). Wat u ook zoekt, bij Kachelhuis elst vindt u de kachel of haard die past bij uw woning in Ochten.

De luxe showroom van Kachelhuis Elst

U wilt natuurlijk de perfecte kachel hebben voordat u overgaat tot de aanschaf. Het kan daarom erg fijn zijn om door een expert geholpen te worden die uw behoeftes weet te vertalen naar een geschikte oplossing. Bouw daarom op de jarenlange deskundigheid van Kachelhuis Elst. Bovendien kunnen we u rondleiden in onze prachtige showroom waar u direct kunt proeven van maar liefst 15 verschillende A-merken. Een ommetje naar de onze fraaie showroom is vanuit Ochten zo gemaakt waar u persoonlijk wordt verder geholpen.

Kachels Ochten

Contact met Kachelhuis Elst

Bent u in bezit van een mooie woning in Ochten? En wilt u een sfeervolle investering doen? Een kachel of haard kan spectaculair toevoegen aan uw huidige leefcomfort. Onze adviseur helpt u om tot de beste keus te komen. Maak snel een afspraak via 0481-745294. U kunt ook mailen naar info@kachelhuiselst.nl. Pelletkachels, gaskachels, houtkachels en meer vindt u op een kleine afstand van Ochten bij Kachelhuis Elst.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst