Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Comfortabel genieten van binnen en buiten kachels

Ervaar ook de gemoedelijkheid en sfeer die een kachel of haard u te bieden heeft voor uw woning in Oosterbeek. Heerlijk toch zo’n knetterend vuurtje op de achtergrond? Of misschien heeft u liever wel de warmte maar een geruisloze en efficiënte kachel. Een gaskachel is dan perfect voor u. Wat u ook zoekt, Kachelhuis heeft wat u zoekt: pelletkachels, houtkachels, gaskachels of buitenhaarden. Ook in ons assortiment vindt u diverse tuinkachels. Naast een luxe aanbod is het natuurlijk ook erg fijn om persoonlijk geholpen te worden en dat er een professionele installatie mogelijk is. Wij helpen u de juiste keuze te maken zodat u jarenlang kan genieten van de sfeer die u in huis haalt met een kachel of haard. Bel ons voor een afspraak op 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Oosterbeek

Een kachel of haard dat bij u past

Voor uw woning in Oosterbeek leveren wij de pelletkachel, gashaard of houtkachel naar keus en installeren deze probleemloos. Voel de intimiteit van een echte houtkachel, het huiselijke van pelletkachel of de gezelligheid van een tuinhaard. Als u uw woning snel en efficiënt wilt verwarmen is een pelletkachel iets voor us. Makkelijk te regelen en duurzaam. In kachel in de tuin kan er voor zorgen dat u in het naseizoen of zelfs tot ver in de winter kunt blijven genieten van het buitenleven in Oosterbeek. Met sommige modellen is het zelfs mogelijk om te barbecueën in stijl. Hoe mooi klinkt dat!

Welkom in onze showroom

Investeren in een kachel doet u natuurlijk niet zomaar. U wilt dat deze mooi staat, goed werkt en de sfeer brengt waar u naar op zoek bent. Bij Kachelhuis helpen wij u de keus te maken als u deze nog niet gemaakt heeft. U bent van harte welkom in onze showroom om ons aanbod te aanschouwen. Met 15 verschillende A-merken, 40 vrijstaande en 27 inbouwkachels, is er altijd een luxe kachel die bij uw woning in Groesbeek past.

Kachels Oosterbeek

Contact met Kachelhuis Elst

Gemoedelijkheid in huis halen? Een efficiënte gaskachel, sfeervolle houtkachel of huiselijke pelletkachel haalt u in huis met Kachelhuis Elst. Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. We leiden u bovendien maar al te graag rond in onze showroom in Elst. Bel ons op 0481-745294 of stuur een email naar info@kachelhuiselst.nl. Ook in Groesbeek voorzien wij uw woning van een sfeervolle kachel of haard!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst