Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Uw kachelhuis voor sfeer en warmte in Oosterhout

Bent u op zoek naar een kachel voor uw huis in de buurt van Oosterhout? Of wellicht wilt u sfeer toevoegen aan uw huis met een prachtige open haard? Dan bent u bij Kachelhuis Elst op de juiste plek. In de omgeving Oosterhout zijn wij uw aanspreekpunt, van de verkoop tot aan de installatie. Kwaliteit en service staan hierbij natuurlijk voorop. Kachelhuis Elst is een familiebedrijf dat met luxe en exclusief design sfeer brengt in woningen in Oosterhout. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in onderhoud en installatie van kachels en haarden. U kunt bij ons terecht voor uw open haard, houtkachel, pelletkachel, gaskachel of gashaard. Ook bieden wij een ruim assortiment aan tuinkachels. Kom langs in onze gloednieuwe showroom en laat u inspireren.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

kachels oosterhout

Van open haard tot gaskachel

Wij bieden verschillende opties voor een kachel die precies bij uw woning in Oosterhout past. Met een open haard of houtkachel kunt u bijvoorbeeld genieten van de sfeer van een ouderwets knetterend vuurtje. Wilt u ervoor zorgen dat uw huis snel verwarmt wordt met één druk op de knop? Kies dan voor een gaskachel of gashaard. Of bent u toch op zoek naar een optie die zo milieuvriendelijk mogelijk is? Dan past een pelletkachel perfect bij u. Wilt u tot laat in de avond lekker buiten zitten? Dan bent u op zoek naar een luxe tuinhaard. Samen met familie en vrienden rond het haardvuur zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor warmte wanneer het afkoelt. Als u het maximale uit uw tuinhaard wilt halen, kiest u voor een haard die ook geschikt is om op te barbecueën. Waar u ook naar op zoek bent, wij regelen het.

Een kijkje in de showroom

Een beslissing maken over een kachel of haard doet u natuurlijk niet zomaar. Kom daarom een kijkje nemen in onze showroom in Elst. Hier vindt u een breed assortiment aan haarden en kachels van 15 verschillende A-merken. Met dit ruime aanbod zit de perfecte haard of kachel voor uw woning in Oosterhout er zeker bij. Met circa 40 vrijstaande, en 27 inbouwkachels ziet u wat een kachel van Kachelhuis Elst toe kan voegen aan uw woning. Onze showroom staat, net als onze kachels, in het teken van sfeer en beleving.

kachels oosterhout

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst

Neem contact met ons op

Heeft u interesse gekregen in onze producten? Maak een afspraak en kom langs bij onze 270 meter aan luxe en design en laat u inspireren. Maak via onze site eenvoudig een afspraak, bel naar 0481-745294 of stuur een e-mail via info@kachelhuiselst.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een nieuwe haard of kachel in Oosterhout.