Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Op zoek naar een open haard

Heeft u behoefte aan een sfeervolle open haard? Kom dan langs bij Kachelhuis Elst. Bij ons treft u een ruime collectie aan van diverse merken. Elk met z’n eigen eigenschappen, voordelen en prijzen. Een open haard is een prachtige eyecatcher in elk interieur. Of u nou voor modern, klassiek, landelijk of strak wilt gaan. Geniet straks ook van dat heerlijke knisperende haardvuurtje. Maak een afspraak en laat ons u meenemen in de wereld van de open haard.

Kies voor milieuvriendelijk

Een groot voordeel van een houthaard is dat deze bron verwarmd wordt met het natuurproduct hout. Hout is een brandstof die, vanwege het duurzaam aanplanten van bossen, voortdurend aangevuld wordt. Daardoor kunnen we er onbegrensd gebruik van maken. Daarnaast geeft hout evenveel CO₂ vrij als dat het voor zijn groeiproces nodig heeft. Hierdoor is hout vrijwel CO₂-neutraal. Een ander mooi voordeel is dat een kamer verwarmen met hout wat voordeliger is dan wanneer gas of energie gebruikt wordt. Wilt u dus kiezen voor milieuvriendelijkheid, kostenbesparing en duurzaamheid? Bezoek dan onze showroom en kies uw ideale open haard op hout uit.

Kies voor gebruiksgemak

Naast houthaarden kunt bij ons ook terecht voor gashaarden. Deze zijn in uiterlijk vrijwel niet te onderscheiden houthaarden. Hout wordt namelijk gesimuleerd middels hittebestendig houtcomposiet. Zo lijkt het alsof er echt hout brandt, terwijl er gas gebruikt wordt. Een groot voordeel van gas als brandstof is dat bij veel modellen de vlamhoogte te regelen is. Ook zijn gashaarden uiterst eenvoudig te bedienen met één druk op de knop of met een afstandsbediening. Laat u informeren over alle mogelijkheden.

Al een open haard in gedachten?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten open haarden te vinden. Waar vroeger een royale open haard van steen standaard was, is er nu van alles mogelijk. Heeft u al een specifieke stijl in gedachten? Wij horen het graag. Of laat u inspireren in onze showroom. Wilt u bijvoorbeeld een ingebouwde variant in de muur? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vrijstaande versies? Ook kunt u kiezen uit diverse materialen, vormen en kleuren. Van sierlijke witte haarden met klassieke krullen, tot haarden van natuursteen die stijlvol opgenomen worden in een muur of kolom. Waar u ook voor kiest, open haarden vormen ware eyecatchers.

Maak een afspraak en kies uw ideale open haard uit

Bent u op zoek naar een sfeervolle open haard? Maak dan een afspraak met de specialisten van Kachelhuis Elst. Bel naar 0481-745294, mail naar info@kachelhuiselst.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan kunt u straks ook genieten van dat sfeervolle vuurtje uit uw open haard.