Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Ouderwets gezellig met moderne kachels en haarden

Een kachel geeft sfeer en warmte. Wilt u om die reden ook een kachel of haard laten plaatsen in uw woning in Opheusden? Bij het Kachelhuis Elst vindt u alle verschillende luxe opties. Van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en tuinhaarden. U noemt het en wij leveren. Wilt u ook het zacht geknetter van een open haard? Of zoekt u meer de efficiëntie van een moderne gaskachel of de duurzaamheid van een pelletkachel? Voor de tuin hebben wij ook diverse mogelijkheden. Zo kunt u het hele jaar door blijven genieten van het buitenleven in Opheusden. Wanneer het weer wat koeler wordt trekt men vaak weer snel naar binnen. Niet met een mooie tuinhaard! Ook leuk om te weten: sommige haarden lenen zich perfect om op te barbecueën. Laat ons weten waar u naar opzoek bent en maak snel een afspraak via: 0481-745294.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Angeren

Alle soorten luxe Kachels en haarden

Kachelhuis Elst levert u in Opheusden diverse kachels en haarden met elk een eigen karakter en enkele praktische verschillen. Weet u het al? Wij het onder andere:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Welke u uiteindelijk kiest hangt af van wat u ermee wilt. Uiteindelijk hebben we van de verschillende warmtebronnen ook diverse modellen beschikbaar zodat er altijd een stijl tussen zit die bij u past. Wilt u een lekker huiselijk gevoel? Dan is een echte open haard iets voor u. Wilt u uw woning snel en duurzaam verwarmen? Een gaskachel of pelletkachel biedt uitkomst. Bij Kachelhuis Elst helpen we u aan de kachel of haard die voor u is gemaakt.

Een uitgebreide showroom

Uiteraard moet u een kachel vinden waarvan u zeker bent dat deze goed bij uw woning in Opheusden past. Deze beslissing kunnen wij helpen maken en doen wij graag in persoon in onze prachtige showroom. Zo kunt u direct een gevoel krijgen voor alle mogelijkheden. U vindt hier maar liefst 15 verschillende A-merken, 40 vrijstaande kachels en 27 inbouwhaarden. U bereikt onze showroom binnen een ogenblik vanuit Opheusden.

Kachels Angeren

Contact opnemen

Heeft u al een idee welke kachel of haard past in uw woonkamer, terras of tuin? Of zou u liever nog wat meer informatie willen hebben? Onze adviseur staat u graag te woord. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. U kunt ons bereiken op 0481-745294. U kunt ook mailen naar info@kachelhuiselst.nl. De perfecte pelletkachel, houtkachel, gashaard of fraaie haard voor in de tuin vindt u bij Kachelhuis Elst!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst