Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service
  Kachelhuis Elst - kachels en haarden

  Kachelhuis Elst, uw specialist in kachels en haarden

  Al dertig jaar zijn wij als familiebedrijf actief in de kachels en haarden. Voorheen alleen onder de noemer Gelderse Schoorsteen Centrale en Kachelhuis Doorwerth.

  In 2019 hebben wij onze showroom in Elst geopend: Kachelhuis Elst. Met deze showroom willen wij klanten een live experience bieden. De meeste kachels en haarden zijn hier werkend te zien.

  Wij zijn  erkend lid van het NKH (Stichting Nederlandse Kachel en Haarden branche). Ook zijn wij erkend lid van de ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond) en gediplomeerd schoorsteenveger.

  Familiebedrijf in kachels en haarden

  Kachelhuis Elst is opgericht door ons vader en zoon Peter en Sylvester Derksen. Peter heeft het bedrijf opgericht en Sylvester is enige tijd geleden geïnteresseerd geraakt in het vak. Met zijn tweeën vormen wij nog steeds de spil van het bedrijf. In 2019 hebben wij onze droom waargemaakt: Kachelhuis Elst!

  Op een unieke plek, vlak bij Intratuin Elst, hebben wij een waar belevingscentrum voor kachels en haarden gecreëerd. De meeste kachels zijn namelijk werkend te zien. Daardoor krijgt u een goede indruk van de sfeer en warmte die in uw woning mogelijk wordt.

  Alles onder één dak

  Het Kachelhuis Elst biedt een allesomvattende en persoonlijke service op het gebied van kachels en haarden. Van advies over de juiste kachel 0f haard tot plaatsing, aansluiting en onderhoud. In de moderne showroom ontdekt u alles over de laatste trends en innovaties.

  Een impressie van onze kachels en haarden