Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Wij hebben de kachels die u zoekt in Overbetuwe

Wilt u uw pand in Overbetuwe inrichten met een mooie gaskachel, pelletkachel of houtkachel? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij hebben in ons assortiment niet alleen kachels maar ook een ruime keuze uit haarden. Wilt u een gashaard, open haard of tuinhaard? Wij hebben het allemaal.

kachelhuis overbetuwe

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Twijfelt u tussen een haard of kachel? Maak dan snel een afspraak met ons, zodat wij u kunnen helpen in het maken van uw keuze. Onze medewerkers weten precies wat het beste past bij uw huis in Overbetuwe.

Heeft u het liefst een pelletkachel in Overbetuwe?

U bent overtuigd, u wilt een pelletkachel. Dit is een goede optie. Het voordeel van een pelletkachel is dat deze makkelijk te gebruiken is zonder dat dit afdoet aan de gezelligheid zoals die van een houtkachel. Een gashaard staat bekend als makkelijk in het gebruik en deze is comfortabel. Maar dit geldt ook voor de pelletkachel en u kunt deze ook zelf instellen. U kunt de snelheid van de ventilator instellen, de hoeveelheid pellets bepaalt u zelf en ook bepaalt u hoeveel warme lucht u aangevoerd wilt hebben.

Wilt u een open haard of houtkachel in Overbetuwe?

Bent u ook gecharmeerd van een warm, gezellig en mooi vuur? Kies dan voor een open haard of houtkachel. Beeld u eens in, ‘s avonds met een lekker hapje en drankje voor de open haard of houtkachel. Ondanks de mening van vele mensen zijn deze beide ook milieuvriendelijk. Hoe kan het verbranden van brandstof milieuvriendelijk zijn? De hoeveelheid CO₂ die vrijkomt tijdens de verbranding is gelijk aan de hoeveelheid die het hout heeft gebruikt voor zijn groeiproces. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een open haard of houtkachel? Kom langs en bekijk ons aanbod.

Het gemak van een gashaard of gaskachel

Een gaskachel en gashaard zijn gebruiksvriendelijk. Dit komt ook doordat deze gemakkelijk te bedienen zijn. Één druk op de knop en de gaskachel of gashaard gaat aan en zorgt ervoor dat uw pand verwarmd wordt. Een centraal verwarmingssysteem verwarmt uw pand niet zo snel als een gashaard of gaskachel. Dit is dan ook voordeliger voor uw portemonnee. U kunt bij een gaskachel kiezen uit een gesloten of open systeem. Heeft u liever een gashaard? U kunt dan kiezen uit inbouw- en vrijstaande haarden. Kom langs bij ons en bekijk ons aanbod.

Gezelligheid in de tuin door een tuinhaard

U kent het wel, ‘s avonds in de tuin met vrienden of familie, maar het wordt koud. Een tuinhaard brengt warmte en gezelligheid wanneer het buiten koud wordt. U kunt de tuinhaard ook overdag gebruiken bijvoorbeeld om mee te barbecueën. Ga voor een tuinhaard in Overbetuwe.

De kachel of haard die uw wenst in Overbetuwe

Bent u ook toe aan warmte en gezelligheid in uw huis in Overbetuwe, Elst, Heteren of Zetten? Wacht dan niet langer, maak een afspraak en kom langs bij Kachelhuis Elst. U kunt ons bellen op 0481-745294. Maar u kunt ook het online contactformulier invullen of stuur een mail naar info@kachelhuiselst.nl. Wij zorgen dat u de open haard, houtkachel, pelletkachel, tuinhaard of gaskachel krijgt in Overbetuwe die u wenst.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst