Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Kies in Renkum voor een kachel van Kachelhuis Elst

Zoekt u in Renkum een mooie gaskachel, houtkachel of pelletkachel? Bij Kachelhuis Elst bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een open haard, gashaard of tuinhaard met een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de verschillende haarden en kachels die wij verkopen? Lees dan verder of maak direct een afspraak met ons door vanuit Renkum te bellen naar 0481-745294.

kachelhuis renkum

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Genieten van een pelletkachel in Renkum

Een van de type kachels die wij verkopen, is de pelletkachel. Een pelletkachel heeft dezelfde gezelligheid als een houtkachel, maar is zeer eenvoudig in gebruik. Hierdoor verkrijgt u met de pelletkachel het comfort van een gashaard. Een pelletkachel biedt u de mogelijkheid om alles zelf in te stellen. Daarnaast is de temperatuur eenvoudig constant te houden. Ideaal voor goed geïsoleerde woningen.

De voordelen van een houtkachel of open haard in Renkum

Wanneer u de gezelligheid van een warm knisperend houtvuurtje wenst, is de houtkachel of de open haard een goede keuze. Met zijn sfeervolle uitstraling is de houtkachel of de open haard een mooie toevoeging in uw interieur. Een houtkachel of open haard is tevens een goede en milieubewust keuze. Bij de verbranding van hout komt er namelijk evenveel CO₂ vrij als dat voor het groeiproces nodig is.

Kies voor het gebruiksgemak van een gaskachel of gashaard

Ook voor een gaskachel of gashaard kunt u bij ons terecht. Dit type kachel is zeer eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop verspreidt uw gaskachel of gashaard een behaaglijke warmte in uw huis. Met een gaskachel of gashaard kunt in het voor- en naseizoen veel besparen op uw energierekening. U kunt gewoon de kachel even aanzetten op een kille avond, in plaats van het centrale verwarmingssysteem. Wanneer u voor een gaskachel gaat, kunt u kiezen uit een open of een gesloten systeem.

Tot ‘s avonds laat genieten met een tuinhaard

Wilt u heerlijk warm tot ‘s avonds laat in de tuin kunnen zitten? Dan is een tuinhaard in Renkum wat voor u. Met de tuinhaard is het heerlijk vertoeven met uw familie en vrienden rondom een knapperend haardvuur. U kunt ook kiezen voor een tuinhaard die geschikt is om mee te barbecueën.

Bel of mail voor uw ideale kachel in Renkum

Heeft u ook behoefte aan de fijne warmte van een kachel of open haard in uw woning in Renkum? Neem dan contact op met Kachelhuis Elst via het telefoonnummer 0481-745294. Mailen kunt u doen via info@kachelhuiselst.nl of u vult het online contactformulier in op onze website. Kies in Renkum of Oosterbeek voor een pelletkachel, houtkachel, gaskachel, gashaard, open haard of tuinhaard bij Kachelhuis Elst.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst