Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Een mooie kachel van Kachelhuis Elst in Rheden

Zoekt u in Rheden een mooie gashaard, pelletkachel of open haard van een hoogwaardige kwaliteit? Bij Kachelhuis Elst bent u aan het juiste adres. Wij leveren de beste kachels en haarden in alles soorten en maten. Wat dacht u van een houtkachel, een gaskachel of een tuinhaard? Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u ons ruime aanbod bekijken. Voor een afspraak kunt u vanuit Rheden bellen naar 0481-745294.

kachelhuis rheden

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Gebruiksgemak en gezelligheid met een pelletkachel in Rheden

Een pelletkachel is een mooie toevoeging in het huis van mensen die de gezelligheid van een houtkachel wensen, maar wel een voorkeur hebben voor het gebruiksgemak van een gashaard. De temperatuur van de pelletkachel is goed constant te houden en daarom is deze kachel ideaal voor goed geïsoleerde woningen.

Het voordeel van een houtkachel of open haard in Rheden?

Wenst u veel gezelligheid en sfeer in uw huis? Dan is de houtkachel of de open haard een goede keuze. De open haard of houtkachel past in vrijwel ieder interieur en biedt veel warmte. Wist u dat de houtkachel of open haard ook een milieuverantwoorde keuze is? Tijdens de verbranding van het hout komt namelijk evenveel CO₂ vrij, als dat bij het groeiproces nodig is.

Een behaaglijk huis met een gaskachel of gashaard

Bij Kachelhuis Elst kunt u ook terecht voor een mooie gaskachel of gashaard. Door zijn eenvoudige bediening is de gaskachel of gashaard ideaal voor mensen die snel een warm en behaaglijk huis willen. Tevens bespaart u met een gaskachel of gashaard tijdens de kille avonden op uw energierekening. U bent dan namelijk niet genoodzaakt om de hele centrale verwarming in gang te zetten.

Geniet in uw tuin van een tuinhaard

Een tuinhaard is een fijne haard voor mensen die tot ‘s avonds laat nog willen genieten in hun tuin. Vertoef met uw vrienden en familie rond een gezellig en warm, knapperend haardvuurtje. Bij ons vindt u ook een tuinhaard die de mogelijkheid geeft om te barbecueën. Zo beleeft u ontzettend veel plezier in uw tuin.

Bel of mail voor een mooie kachel in Rheden

Wilt u vanuit Rheden meer te weten komen over een kachel of open haard? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0481-745294. Mailen kan naar info@kachelhuiselst.nl. Tevens kunt het online contactformulier op onze website invullen. Bestel vanuit Rheden een mooie pelletkachel, houtkachel, gaskachel, gashaard, open haard of tuinhaard.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst