Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Genieten van het comfort van binnen en buiten kachels

  Wilt u ook dagelijks ervaren wat een kachel of haard voor uw leefomgeving in Rozendaal kan betekenen? Een kachel of haard geeft sfeer, warmte en een gemoedelijke huis sfeer. Hoort u de kachel al zachtjes knetteren op de achtergrond? Of gaat u voor een wat stillere moderne gaskachel die efficiënt uw woning verwarmd.
  Wat u ook zoekt, Kachelhuis heeft wat u zoekt: pelletkachels, houtkachels, gaskachels of buitenhaarden. U kunt ook bij ons terecht voor diverse tuinkachels en haarden. Zo kunt u in het naseizoen toch blijven genieten van het buitenleven in Rozendaal. Naast hoogwaardige kachels vindt u bij Kachelhuis Elst een persoonlijke service waarbij we de tijd voor u nemen. Naast advies kunt u ook rekenen op een professionele installatie. Neem nu contact met ons op of kom kijken in de showroom. Maak een afspraak via 0481-745294.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kachels Rozendaal

  Een passende kachel of luxe haard

  Voor uw woning in Rozendaal kunnen wij pelletkachels, gashaarden, houtkachels en buitenhaarden leveren. Een echt openhaard geeft u de intieme huissfeer die u zoekt. Of wat dacht u van een goede pelletkachel die efficiënt uw woning verwarmt en weinig aandacht vraagt. Een kachel voor in de tuin kan er voor zorgen dat u in het naseizoen of zelfs tot ver in de winter kunt blijven genieten van uw tuin in Rozendaal. Zelfs stijlvol barbecueen is mogelijke met enkele modellen. Wat wilt u nog meer? Laat het ons weten.

  We verwelkomen u in de showroom

  Een kachel kan nogal een investering zijn. Daarom wilt u natuurlijk de beste kachel of haard voor uw situatie. Wij helpen u graag deze keuze te maken met onze jarenlange ervaring in de branche van luxueuze en kwalitatieve kachels. We leiden u ook graag rond in onze showroom waar u 15 verschillende A-merken treft. Hiervan zijn er circa 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels. Voor uw woning in Rozendaal is er altijd een luxe kachel die bij u past.

  Kachels Rozendaal

  Contacteer Kachelhuis Elst

  U wilt sfeer in huis halen? Dan bent u bij het Kachelhuis Elst aan het juiste adres.
  Een efficiënte gaskachel, sfeervolle houtkachel of huiselijke pelletkachel kunt u direct komen aanschouwen in onze uitgebreide showroom. Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Bel ons op 0481-745294 of stuur een email naar info@kachelhuiselst.nl. Hoogwaardige verwarming en aankleding van uw woning in Rozendaal kan met de hoogwaardige kachels en haarden van Kachelhuis Elst.

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst