Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Een tuinhaard bij Kachelhuis Elst

Doordat wij al 30 jaar actief zijn, hebben wij veel ervaring opgedaan met de verkoop en plaatsing van kachels en haarden. Om een goede dienstverlening te geven plaatsen wij de wensen van u als klant centraal. Door goed naar u te luisteren kunnen wij u passend advies geven over welke tuinhaard geschikt is voor uw wensen. Maak een afspraak, kom langs bij Kachelhuis Elst en bekijk de verschillende modellen. Onze medewerkers helpen u graag met het maken met uw keuze. Door te kiezen voor een haard in de tuin, kiest u voor warme en gezellige avonden in uw tuin.

Onder het genot van een hapje en een drankje bijkletsen met familie of vrienden.

Tot laat genieten van uw tuinhaard

U kent het wel, wordt het net gezellig in de tuin, begint het koud te worden. Dus met zijn allen naar binnen op zoek naar de warmte. Door een tuinhaard aan te schaffen hoeft u niet naar binnen op koude avonden. U kunt gezellig buiten blijven zitten met uw vrienden of familie. Maar een tuinhaard zorgt niet alleen voor verwarming, het is ook sfeervol en zorgt voor gezelligheid. Ook heeft u hierdoor een lichtbron in de tuin. Kunt u het zich al inbeelden? Zo’n warm knisperend vuurtje in de tuin.

Welke tuinhaard kiest u?

U heeft uw beslissing gemaakt u wilt een haard voor in de tuin. Maar wat voor een soort haard u wilt, weet u niet. Kachelhuis Elst heeft een ruime keuze uit verschillende haarden voor in de tuin. Wilt u graag advies over welke haard het best geschikt is voor uw tuin? Maak dan een afspraak en kom langs bij Kachelhuis Elst. Wij weten precies welk model aansluit op uw wensen. Hierdoor krijgt u precies de haard in uw tuin waar u nog jaren van kunt genieten.

Barbecueën met uw tuinhaard?

Wist u dat er ook haarden voor in de tuin zijn waarmee u kunt barbecueën? Wilt u een haard die multifunctioneel is? Kies dan voor een haard waarmee u ook kunt barbecueën. Zo kunt u in het begin van de avond met zijn allen gezellig barbecueën om vervolgens, wanneer het donker wordt, deze barbecue gebruiken als haard.

U kiest voor een tuinhaard

Een haard voor in de tuin zorgt voor warmte, verlichting en sfeer. Kiest u ook hiervoor? Zo ja, kom dan langs bij Kachelhuis Elst en bekijk de verschillende mogelijkheden. Wilt u telefonisch contact? Bel dan naar 0481-745294. Maar u kunt natuurlijk ook mailen naar info@kachelhuiselst.nl. Kachelhuis Elst heeft de tuinhaard die u zoekt.