Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Kachelhuis Elst brengt sfeer en warmte in Valburg

  Wilt u ook sfeer toevoegen aan uw woning in Valburg? Neem dan contact op met Kachelhuis Elst. Wij zijn uw nummer één aanspreekpunt voor kachels en haarden, van verkoop tot installatie. Kachelhuis Elst is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. In onze gloednieuwe showroom inspireren wij u graag met een divers aanbod. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud aan uw kachel in de omgeving van Valburg. Bij ons staan service en betrouwbaarheid voorop.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kachels valburg

  Van open haard tot gaskachel

  Wij bieden een ruim assortiment aan kachels en haarden. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een:

  • open haard
  • houtkachel
  • pelletkachel
  • gashaard
  • gaskachel

  Natuurlijk informeren wij u graag welke optie het beste bij uw woning in Valburg past. Zo is een open haard of houtkachel perfect wanneer u wilt genieten van het ouderwetse knisperende vuurtje. Een gashaard of gaskachel is meer geschikt wanneer uw huis verwarmd moet worden met een druk op de knop. Wanneer u voor de meest milieuvriendelijke optie wilt kiezen gaat u voor de pelletkachel. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij helpen u met het kiezen van de kachel of haard die het beste bij u past.

  Genieten met een tuinhaard

  Bent u een echt buitenmens en wilt u tot in de late uren genieten van de frisse lucht? Dan hebben wij de perfecte tuinhaard voor uw woning in Valburg. Samen met vrienden en familie rond het vuur zorgt niet alleen voor sfeer en gezelligheid, maar ook voor een aangename warmte in de koude avonduren. Bij Kachelhuis Elst hebben wij ook de tuinhaard die precies bij u past.

  Een kijkje in de showroom

  U kunt nu ook inspiratie opdoen in onze nieuwe showroom in Elst. Hier vindt u 270 meter aan kachels en haarden. Met 15 verschillende A-merken zit er altijd de perfecte kachel voor u tussen. Neem een kijkje tussen de circa 40 vrijstaande en 27 inbouwkachels, en ervaar wat wij voor uw woning kunnen doen. Let wel op, onze showroom is alleen op afspraak geopend.

  Neem contact met ons op

  Heeft u interesse gekregen in onze producten? Neem dan eenvoudig contact met ons op en kom een kijkje nemen in de showroom. Maak via het contactformulier op de site een afspraak, bel naar 0481-745294 of stuur een e-mail via info@kachelhuiselst.nl. Laat ons weten wat wij voor uw woning in Valburg kunnen betekenen.

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst