Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Geachte Klant,

  Vanaf 1 mei gaan er hoop veranderingen plaatsvinden in het beleid van Kachelhuis Elst. De openingstijden worden verruimd zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Er zijn samenwerkingen aangegaan zodat we U een breed assortiment kunnen bieden.

  Wij zijn heel druk in onze showroom om onze haarden en kachels in te bouwen en af te werken de komende maanden er komen in de showroom een aantal nieuwe modellen bij die U mooi beeld geven hoe het bij u zal staan. We vragen hiervoor begrip.

  De merken die bij komen zullen zijn Faber en Dimplex haarden, M- design zullen assortiment uitbreiden, Klover pellet kachels en fornuizen en houtkachels, Hase kachels zal langzame hand worden uitgebreid.

  Om de drukten bij plaatsen te voorkomen zou u order naar voren kunnen halen zodat we de werkzaamheden tijdig kunnen inplannen. We vinden vervelend maar vele producten worden de prijzen verhoogd en dat heeft te maken met de staalprijs en rvs-prijs die omhooggaan en dat zullen we U moeten door berekenen.

  We hebben het afgelopen jaar helaas gezien dat de levertijden behoorlijk op lopen dat heeft te maken met Covid en dat fabrieken gesloten zijn en dat er soms een krapte is aan materiaal. We vragen u hiervoor begrip en we zullen tijdig informeren.

  Wij beschikken sinds verleden jaar over een tekenprogramma Palette Cad, we kunnen hiermee een indruk geven hoe de haard in u woonkamer eruit komt te zien. Dit doen we om u beter van dienst te zijn. Maar het kost helaas tijd en geld om zo’n tekening te maken naar aanleiding u wensen. Daarom kan het helaas niet kosteloos. Wij vragen € 150,00 inclusief voor het maken van een ontwerp van u haard met schouw en vloer en eventueel kast wat u aangeeft. Bij een order krijgt u dat uiteraard van ons terug om dat wij dat belangrijk vinden om in u te investeren.

  Bij ons is te zien een fijnstoffilter van het merk Poujoulat BV  en staat bij ons in de showroom. Deze filter is ingebouwd in een prefab schoorsteen en mocht u geinteresseerd zijn dan kunnen wij u de informatie geven en tevens kunnen we laten zien in de winkel maar ook op de site.

  We hebben de samen werkingen aangegaan met de volgende bedrijven.

  Parket exclusief uit Winssen die heeft een groot assortiment aan vloeren die in onze winkel te zien zijn maar ook te koop zijn. Ed Wiebe zal persoonlijk regelmatig over de vloer komen en zijn medewerkers. Maar kachelhuis Elst zal in Winssen diverse Haarden en kachels laten zien wat wij in assortiment hebben en Edwin Wiebe zal U daarover informeren. Het leggen en plaatsen bij hun is goede handen en kunt u bij ons afhalen maar ook vakkundig laten leggen door Parket exclusief.

  Het bedrijf Sia Stone dat is een bedrijf dat levert een groot aantal sierstrips en steenstrip om U schouw mooier te laten uitzien binnenkort bij ons in onze showroom te zien. Compleet  assortiment is bij ons in de winkel te bekijken.

  We hebben het bedrijf Edwin Jansen Montage & lasbedrijf bedrijf bereid gevonden om de verkoop van zijn diverse producten omdat bij ons te stallen zodat wij zijn ook deze producten gaan verkopen. Het is een bedrijf wat een Ruim assortiment heeft in hekwerken  / poorten maar ook meubels, houtopslag, tuinmeubels, sierkappen etc. Deze producten hebben een hoge kwaliteit en zijn gemaakt met thermische verzinkt en ondergrond en deze producten worden gesouffleerd waardoor ze worden gepoedercoat. U zult van deze producten jarenlang plezier hebben en wij zijn verheugd dat met Edwin samen te werken. Levertijd over algemeen 6 a 8 weken.

  Veel producten kunnen worden gemaakt in veel Ral-kleuren.

  We vinden het belangrijk om de verbinding van plaatselijk ondernemer te verstevigen en samen te werken. En daarom gaan we samenwerken met Marcel Kaatman onze buurman die is gespecialiseerd in decoraties en andere producten. Veel van zijn producten zijn bij ons te zien en te koop.

  We zijn een familiebedrijf die sfeer en goede harmonie hoog in het vaandel heeft, en ik mijn gezin is houdt van gezelligheid daarom willen dat ook uitstralen naar u toe. We gaan op zaterdagen het nieuwe houten kookfornuis aansteken om een stuk gezelligheid naar de klant toe te brengen en het is nu barbecue tijd dus zal op zaterdagen de barbecue worden aangestoken om sfeer te laten zien. Dit is natuurlijk weersafhankelijk en zullen dit alleen doen als dat toelaat. En natuurlijk laten we u de mooie producten zien.

  Er zal in de komende tijd op de website diverse banners geplaatst worden zodat u gelijk bij hun op de site komt.

  Er gelden vanaf 1 mei diverse acties houdt de website en facebook in de gaten

  Wij en ons team zijn bijzonder blij dat we u mogen ontvangen en u aankoop te mogen verzorgen.

  We mogen weer zonder afspraak open maar wij zijn wel bedrijf die zich houdt aan de regels van regering we vragen u begrip en danken voor u medewerking.