Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte in Westervoort met onze kachels en haarden

Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Westervoort? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Wij beschikken over veel expertise omtrent de verkoop en installatie van kachels en haarden. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar aan ervaring. Onze prachtige producten kunt u allemaal aanschouwen in onze geheel vernieuwde showroom. Wilt u uw kachel of haard laten repareren of onderhouden? Schakel dan onze experts in, zodat deze spoedig bij u langs kan komen in Westervoort voor uw reparatie of onderhoudsklus.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels valburg

Ons aanbod haarden en kachels

U kunt bij Kachelhuis Elst terecht voor een ruime collectie kachels en haarden. Zo vindt u bij ons snel uw nieuwe:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Wenst u een kachel of een haard? Of weet u dit nog niet precies? Onze adviseur kijkt graag samen met u welke kachel of haard het beste bij uw woning in Westervoort past. Zit u graag naast een knisperend haardvuur? Bekijk dan eens onze open haarden en houtkachels. Wilt u liever een woning die snel warm wordt? Dan kunt u denken aan een gashaard of gaskachel. Heeft u liever een meer duurzame haard? Kies dan voor onze pelletkachel. Wenst u meer informatie over onze kachels en haarden, neem dan gerust even contact op met onze adviseur.

Een tuinhaard: lekker lang genieten

Geniet u het liefst tot in de late uren met uw vrienden en familie in uw tuin? Dan kan een tuinhaard deze uurtjes nog wel eens verlengen. Deze haard kan zowel voor een langdurige warmte als een aangename sfeer zorgen. Onze adviseur helpt u graag bij het kiezen van de beste tuinhaard voor u in Westervoort.

Neem een kijkje in onze showroom

Wilt u ook een bezoek brengen aan onze gloednieuwe showroom? Dan kunt u direct inspiratie opdoen in onze 270 meter lange selectie van kachels en haarden. Wij hebben 15 verschillende A-merken in huis, waar u uw ideale kachel of haard vast tussen zult vinden. Bekijk ook eens onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van advies omtrent de beste kachel of haard voor u. Vergeet echter niet om een afspraak te maken voordat u onze showroom bezoekt.

Neem contact op voor uw kachel of haard in Westervoort

Wilt u ook onze showroom bezoeken? Plan dan een afspraak met ons in, zodat u onze collectie haarden en kachels kunt bekijken. Neem in dit geval, en ook indien u meer informatie wenst, contact op via 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Wij zijn u graag van dienst bij de keuze voor uw nieuwe kachel of haard voor in Westervoort.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst