Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Kachels & Haarden

  Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

  Assortiment bekijken

  Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

  Sfeer en warmte in Wijchen met onze kachels en haarden

  Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Wijchen? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Ons bedrijf is koploper in het verkopen en installeren van haarden en kachels. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn een echt familiebedrijf. Met trots presenteren wij u onze producten in onze geheel vernieuwde showroom. Heeft u een reparatieklus of onderhoudswerkzaamheden die aan uw kachel of haard dienen te gebeuren? Ook hiervoor bent u bij ons op de juiste plek. Neem dan ook direct contact met ons op, zodat wij meteen onze expert naar Wijchen kunnen sturen voor het klaren van uw klus.

  Meer informatie en advies?

  Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

  Kachels Wijchen

  Ons aanbod haarden en kachels

  U heeft bij Kachelhuis Elst de keuze uit een ruim aanbod kachels en haarden. Zo vindt u bij ons:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

  Weet u al wat voor kachel of haard u wenst? Of bent u hier nog over aan het nadenken? Onze adviseur denkt graag met u mee omtrent de beste kachel of haard voor uw woning in Wijchen. Geniet u het liefst van een knisperend vuur? Kies dan voor een open haard of houtkachel. Indien u snel een warme woning wenst, is een gashaard of gaskachel uitermate geschikt. Wilt u het liefst een duurzame haard? Maak dan de keuze voor een pelletkachel. Neem contact op met onze adviseur indien u meer informatie wenst over onze haarden en kachels. Hij/zij staat graag voor u klaar met een gedegen advies.

  Een tuinhaard: genieten tot in de late uren

  Bent u het liefst tot in de late avonduren buiten in uw tuin aan het genieten? Dan is een tuinhaard zeker geen verkeerd idee. Deze haard zorgt niet enkel voor veel sfeer, maar ook voor een langdurige verwarming van uw tuin. Onze adviseur geeft u graag een gedegen advies omtrent de beste tuinhaard voor uw tuin in Wijchen.

  Neem een kijkje in onze showroom

  Kom ook langs in onze showroom in Elst. Deze is gloednieuw en u kunt hier in alle rust inspiratie opdoen. Wij bieden 270 meter aan kachels en haarden en verkopen 15 verschillende A-merken. Uw ideale kachel of haard vindt u gegarandeerd in onze showroom. Neem een kijkje tussen onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels en vraag onze expert om advies omtrent de beste haard of kachel voor uw woning. Let op, u kunt onze showroom alleen bezoeken wanneer u een afspraak maakt.

  Kachels Wijchen

  Neem contact op voor uw kachel of haard in Wijchen

  Heeft u interesse om ons assortiment kachels en haarden te komen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of bel voor meer informatie omtrent onze producten naar 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Onze expert is u in Wijchen graag van dienst bij de installatie van uw nieuwe kachel of haard!

  Pand Kachelhuis Elst

  Bezoek onze showroom

  Kachelhuis Elst
  Archimedesweg 5
  6662 PS Elst