Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Amantii BI-60-SLIM elektrische haard – Binnen / Buiten

  HOOFDKENMERKEN
  Fire & Ice® Flame PresentatieFIRE & ICE® Flame Presentatie – Drie light strips zorgen voor geel, oranje, blauw, paars en nam gekleurde vlammenHardwire klaar elektrische open haardThermostaat hard-wire klaar 
  Electrical hard-wire klaar
  open haard verwarming en ventilatorHeater & Fan 
  Flame werkt met of zonder warmte
  Ontwerp Specialties MediaOntwerp Specialties met de hand afgewerkt surround optie beschikbaar voor extra aankoop in meer dan 30 kleuren.
  elektrische haard zone verwarmingPerfect voor zone verwarming ca. 400-500 sq ft. 
  4800 BTU
  Fire and Ice media Slim 6-3 / 4” komt met grote glazen brokken, helder & blauwe diamant brand glas media, zwarte stalen surround die kunnen worden geïnstalleerd indien gewenst
  Informatie aanvragen
  Categorie: merk:

  60 “Slim elektrische haard Ingebouwde alleen met zwarte stalen surround – door Amantii

  BI-SLIM elektrische haardEen deel van de Panorama-serie, de BI-60-SLIM elektrische haard is een prachtige 60 “breed en 6 3/4” slim elektrisch open haard die een prachtig centraal punt in elke ruimte of buitenruimte maakt.

  Het meten van 60 “breed en 6 3/4” deep – De BI-60-SLIM is onderdeel van de Panorama-serie van ingebouwde elektrische haarden die zijn ontworpen om u de maximale flexibiliteit te geven bij de keuze van een open haard die perfect past bij uw behoeften .

  Panorama haarden zijn geschikt voor gebruik binnenshuis of buitenshuis.Amantii elektrische haarden

  Full Frame Viewing Area
  De Panorama-serie geven u meerdere lengte en diepte opties, alsook het geven u de mogelijkheid om uw haard te installeren met uw keuze van de afwerking materiaal recht gebouwd om het glas voor een “schoon gezicht” design of met behulp van de meegeleverde black metal surround . Uw keuze – uw ontwerp!

  Een caleidoscoop van kleuren
  Panorama elektrische haardenMet de bruisende Fire & Ice vlam set, met slechts een klik van uw afstandsbediening kunt u gemakkelijk de vlam van kleur kunnen veranderen van blauw naar paars tot violet tot oranje of geel.

  Hoe wordt de warmte uitgestraald door een Panorama? 
  De verwarming en ventilator bevinden zich aan de bovenzijde van het apparaat en het glas is uniek achterwaartse knik om warmte af cascade via de open haard.

  Opmerking: De Slim haarden modellen zijn uitgerust met de nieuwste Dual Flame blauw / multi-color vlam presentatie en zijn voorzien van grote helder glas nuggets, helder & blauwe diamant brand glas media.