Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Amantii De Cube 2025WM elektrische haard

  HOOFDKENMERKEN
  Fire & Ice® Flame PresentatieFIRE & ICE® Flame Presentatie – Drie light strips zorgen voor geel, oranje, blauw, paars en nam gekleurde vlammenindoor - outdoor open haardAlle modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik
  open haard verwarming en ventilatorHeater & Fan 
  Flame werkt met of zonder warmte
  Fire and Ice media6-1 / 4” diep wordt geleverd met Sable glas media, en een 6-delige log set
  Hardwire klaar elektrische open haardThermostaat hard-wire klaar 
  Electrical hard-wire klaar
  elektrische haard zone verwarming Perfect voor zone verwarming ca. 400-500 sq ft. 
  4800 BTU
  Informatie aanvragen
  Categorie: merk:

  De stijlvolle Cube 3 zijdige elektrische haard is echt innovatief! De prachtige vlam presentatie en unieke media opties kunnen nu worden bekeken vanuit vrijwel elke hoek tot en met 3 zijden van glas weergavegebied.

  De Cube is voorzien van twee vlam sets, ambient luifelverlichting in 13 kleuren om de decoratieve media belichten als nooit tevoren en onze exclusieve FIRE & ICE® vlam presentatie die gebruikers in staat stelt om te kiezen uit blauw, roze, paars, geel of oranje gekleurde vlammen met alleen de op de afstandsbediening.

  Pas het uiterlijk van de Cube verder door gebruik te maken van de meegeleverde 6-delige log set en Sable glas media. Verdere media-opties beschikbaar voor extra aankoop.

  Met drie verschillende stijlen om te kiezen uit de Cube is perfect voor elke ruimte, zowel binnen als buiten en met inbegrip van badkamers.

   

  Exclusieve Flame Set
  levendige multi-gekleurde state-of-the-art FIRE & ICE® vlam die gemakkelijk kan worden veranderd van blauw naar paars naar rose tot violet tot oranje of geel met slechts een klik van de afstandsbediening. Drie kleuren strips genereren van meer vlam mogelijkheden dan ooit.

  Unieke Presentatie
  Zet een kleurrijke gloed over de meegeleverde decoratieve media in de onderstaande lade. Blader door een regenboog van 13 verschillende kleuren. Blend vlam kleuren, met contrasterende luifel verlichting voor een unieke presentatie – de combinaties zijn eindeloos.