Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Helex – I-FRAME 2.0 – 83 60 PANORAMA

  Deze gesloten gashaard heeft het meest innovatieve en realistische vuurbeeld. U kunt dit vuur niet onderscheiden van een echt houtvuur en met het optionele opgloeiende vuurbed creëert het een fantastische en warme ambiance.

  Informatie aanvragen
  Categorie: merk:

  Standaard wordt de achterwand uitgevoerd met een glad zwart oppervlak. Maar optioneel behoren een zwarte wand met ribben, steenmotief of spiegelende zwarte panelen ook tot de mogelijkheden.

  De haard wordt geleverd met twee afwerkvarianten. U kunt het plateau aan laten sluiten tot de ruit, maar ook worden trimlijsten van 50 mm standaard meegeleverd.

  De bediening vindt plaats via de bekende I-Mode. Hiermee kunt u de twee branders onafhankelijk schakelen en het geheel laten moduleren. U bespaart hiermee niet alleen het gasverbruik, maar ook de warmte afgifte kan tot 60% worden teruggedrongen. Wilt u de haard bedienen met uw telefoon of tablet, laat u hem dan uitvoeren met de WiFi module.

  De ruit kan uitgevoerd worden in ontspiegeld glas zodat u minimale spiegeling in de ruit heeft. Op deze manier krijgt het toestel de uitstraling van een echte open haard.