Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Helex I-FRAME 50 45 OP DE HOEK

  Productbeschrijving

  De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd  in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie panoramische hoek vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

  Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneeel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

  De I-Frame 5045 op de hoek is een uniek toestel. U heeft niet alleen een mooie opstelling in uw kamer, maar het vuur is zelfs vanuit alle hoeken van de kamer zichtbaar. Of de haard nu op de uitwendige hoek van een L-kamer wordt opgesteld, of op een hoek tussen twee kamers, altijd zal u de vlammen in het zicht hebben. Een compacte haard met grootse sfeer resultaten.

  Informatie aanvragen
  Artikelnummer: 46499fd9b703 Categorieën: , merk: