Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Nordic Fire – Boxline 10

  Technische gegevens

     Nominaal regelbaar vermogen2,5 – 10 kW
     Pelletverbruik0,5 – 1,9 kg/h
     Rendement>90%
     RookgasafvoerØ 80 mm
     Aansluitmogelijkheid externe luchtØ 50 mm
     Inhoud pellet reservoir14 kg
     Brandduur8 – 20 uur
     Maatvoering H x B x D680 x 720 x 600 mm
     Gewicht130 kg
  Informatie aanvragen
  Categorie: merk:

  Inbouw pelletkachel met prachtig vuur

  De Boxline 10 is een inbouw pelletkachel met een regelbaar vermogen van 2,5 tot 10 kW. Deze kachel kan de warmte naar voren uitblazen of indien gewenst naar andere ruimtes.

  De kachel is voorzien van het nieuwe brandersysteem. De pelletkachel heeft daardoor niet alleen een veel mooier vuur, maar brandt schoner en de branderbak raakt niet verstopt, doordat deze zichzelf reinigt. Bij de start of het uitschakelen, kantelt de branderbak zich vol-automatisch. Dankzij dit systeem kunt u tot wel een maand stoken zonder de branderbak of aslade te hoeven reinigen.

  Het vullen van de pellets kan middels de schuiflade aan de bovenzijde. Deze schuiflade trekt men uit, waardoor men de pellets bij kan vullen. Vervolgens schuift men deze weer in waardoor de pellets in het pelletreservoir terecht komen.

   

  Daarnaast heeft de Boxline 10 o.a. de volgende innovaties

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
   De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Boxline 10 veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Relax functie
   De convectie ventilator is naar wens lager in te schakelen middels de ‘relax-functie’. Ook als de kachel volop brandt is het mogelijk de convectieventilator op de laagste stand te zetten.
  • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System
   Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.