Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Nordic Fire – HRV TORSBY

Technische gegevens:
Vermogen nominaal (min.-max.)3,8 – 14,0 kW
Afgifte C.V. systeem bij max. vermogen3-12 kW
Pelletverbruik (min.-max.)1 – 3,2 kg/h
Rendement90 %
Diameter rookgasafvoerø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheidø 50 mm
Inhoud pellet reservoir25 kg
Brandduur (min.-max. in uren)5 – 25 h
Gewicht180 kg
Maatvoering H x B x D1080-500-540 mm
RuitenreinigingssysteemJa
Houtblokken set mogelijkheidNee

 

Informatie aanvragen
Categorie: merk:

CV Pelletkachel HRV Torsby
De HRV Torsby cv pelletkachel is voorzien van een complete besturing, voor het aansluiten op uw bestaande cv-installatie, of om te combineren met een zonneboilersysteem. Nordic Fire heeft hiervoor diverse aansluitschema’s samengesteld.

De CV pelletkachel Torsby is voorzien van een handig display op de kachel en voorzien van een standaard WIFI. De uitgebreide en overzichtelijke software zorgt ervoor dat de pelletakchel volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

Daarnaast heeft de HRV Torsby o.a. de volgende innovaties:

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
    De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de HRV Torsby veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
    De Nordic Fire pelletkachel HRV Torsby is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
  • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System
    Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.

Naast bovengenoemde zijn er veel meer innovaties welke uw Nordic Fire kachel onderscheidt van de rest.