Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
skip to Main Content
GROOT ASSORTIMENT Verkoop, installatie en onderhoud EERLIJKE PRIJS

Nordic Fire HRV140 CV pelletkachel

Technische gegevens:

Vermogen nominaal (min.-max.)5,8 – 17,2 kW
Afgifte C.V. systeem bij max. vermogen14 kW
Pelletverbruik (min.-max.)1,2 – 3,6 kg/h
Rendement91 %
Diameter rookgasafvoerø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheidø 50 mm
Inhoud pellet reservoir25 kg
Brandduur (min.-max. in uren)7 – 20 h
Gewicht160 kg
Maatvoering H x B x D1135-466-580 mm
RuitenreinigingssysteemJa
Houtblokken set mogelijkheidNee
Offerte of informatie aanvragen
Artikelnummer: cecc60aba4be Categorie: merk:

De HRV140 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De C.V. pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande C.V. ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De HRV140 beschikt over een in- en uitschakelbare convectie ventilator. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster ervoor dat u tot wel enkele weken kunt stoken. De HRV140 is voorzien van een complete besturing waarmee de haard volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

De C.V. pelletkachel HRV140 is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch ‘s-morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

Deze cv pelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas.

De HRV140 C.V. pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande C.V. ketel aansluiten.

Als extra beschikt de HRV140 over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller warm.

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw C.V. haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.

Subsidie
Vanwege het duurzame karakter van een pelletkachel zit er € 1400,- subsidie op deze pelletkachel.