Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie




  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Nordic Fire – Torsby Airplus

  Technische gegevens

     Nominaal regelbaar vermogen2,5 – 8 kW
     Pelletverbruik0,5 – 1,5 kg/h
     Rendement>90%
     RookgasafvoerØ 80 mm
     Aansluitmogelijkheid externe luchtØ 50 mm
     Inhoud pellet reservoir15 kg
     Brandduur10 – 30 uur
     Maatvoering H x B x D1024 x 502 x 564 mm
     Gewicht140 kg
  Informatie aanvragen
  Categorie: merk:

  Pelletkachel Torsby airplus,  fraaie strakke haard met extra  warme lucht aansluiting voor een andere ruimte

  De pelletkachel Torsby airplus beschikt aan de achterzijde over 1 aansluiting welke automatisch ingesteld kan worden middels een extra temperatuur sensor. Deze pelletkachel met keramiek bekleed kan meerdere ruimtes tegelijk verwarmen. De Torsby Airplus is volledig automatisch instelbaar qua tijd en temperatuur per ruimte. Dit kan via  de afstandsbediening die er standaard bij zit. Dankzij de naar wens in te schakelen ventilator is de pelletkachel geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden na verbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

  Daarnaast heeft de Torsby Airplus o.a. de volgende innovaties

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
   De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Torsby  airplus veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
   De Nordic Fire pelletkachel Torsby airplus  is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
  • Relax-functie
   De Relax-functie houdt in dat de ruimteventilator op de laagste stand gezet kan worden terwijl de kachel op vol vermogen brandt. Hierdoor houdt u een prachtig vuur, met erg weinig geluid van de ventilator.