Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  skip to Main Content
  Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

  Nordic Fire – Viktor 8 Airplus

  Technische gegevens

     Nominaal regelbaar vermogen2,5 – 8 kW
     Pelletverbruik0,5 – 1,6 kg/h
     Rendement>90%
     RookgasafvoerØ 80 mm
     Aansluitmogelijkheid externe luchtØ 50 mm
     Inhoud pellet reservoir15 kg
     Brandduur10 – 30 uur
     Maatvoering H x B x D960 x 483 x 527 mm
     Gewicht160 kg
  Informatie aanvragen
  Categorie: merk:

  Pellet kachel Viktor 8 Airplus, met extra warme lucht aansluiting

  De pelletkachel Viktor 8 Airplus beschikt aan de achterzijde over 1 aansluiting welke automatisch ingesteld kan worden middels een extra temperatuur sensor. Deze pelletkachel met keramiek bekleed kan meerdere ruimtes tegelijk verwarmen.
  De pelletkachel is voorzien van een ventilator met relaxfunctie. Hierdoor kan de ventilator rustig de warmte verspreiden zonder veel geluid te produceren. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden na verbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd

  Daarnaast heeft de Viktor 8 Airplus  o.a. de volgende innovaties

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
   De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Viktor 8  Airplus veel stiller dan gewone pelletkachels.
  • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
   De Nordic Fire pelletkachel Viktor 8 Airplus is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
  • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System
   Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.