Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte in Zetten met onze kachels en haarden

Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Zetten? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Wij zijn een koploper als het gaat om de verkoop en installatie van haarden en kachels. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Wij kunnen u dan ook met trots onze producten in onze geheel vernieuwde showroom laten zien. Wenst u reparatie of onderhoud aan uw kachel of haard? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op, zodat wij onze expert direct naar u in Zetten kunnen sturen voor uw klus.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Zetten

Ons aanbod haarden en kachels

Bij Kachelhuis Elst kunt u kiezen uit een divers aanbod aan haarden en kachels. U kunt bij ons onder andere terecht voor een:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Heeft u al een idee wat voor haard of kachel u wenst? Of bent u hier nog over aan het nadenken? Onze adviseur voorziet u graag van een goed advies omtrent de beste kachel of haard voor uw woning in Wijchen. Geniet u graag van een knisperend, gezellig vuur? Kies dan een houtkachel of open haard. WIlt u uw woning zo snel mogelijk verwarmd hebben? Dan raden wij u een gaskachel of gashaard aan. Geeft u de voorkeur aan een duurzame haard? Dan bieden wij tevens pelletkachels aan. Bel onze adviseur voor meer informatie omtrent onze haarden en kachels en laat u adviseren!

Een tuinhaard: optimaal genieten

Geniet u het liefst tot in de late uren met familie en vrienden in uw tuin? Denk dan eens aan de aanschaf van een tuinhaard. Deze haard zorgt zowel voor veel sfeer als een langdurige warmte. Onze adviseur helpt u graag bij de keuze voor de beste tuinhaard aangaande uw situatie in Zetten.

Neem een kijkje in onze showroom

Kom kijken in onze showroom in Elst! Onze showroom is zo goed als nieuw en u heeft hier alle ruimte om inspiratie op te doen. Om precies te zijn, 270 meter aan kachels en haarden. Wij bieden 15 verschillende A-merken aan. U vindt uw ideale kachel of haard gegarandeerd in onze showroom. Bekijk eens onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels. Onze experts staan graag voor u klaar met een gedegen advies omtrent de beste kachel of haard voor u. Let op, voor een bezoek aan onze showroom dient u eerst een afspraak te maken.

Kachels Zetten

Neem contact op voor uw kachel of haard in Zetten

Bent u geïnteresseerd in het brengen van een bezoek aan onze showroom? Maak dan een afspraak om onze haarden en kachels te bekijken. Neem hiervoor of voor meer informatie contact met ons op middels 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Dan zijn wij in Zetten snel ter plaatse om uw kachel of haard geheel naar wens te installeren!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst